donderdag 28 september 2017

Vlinderstruik snoeien video

Leer hoe jij je bomen of planten kunt snoeien op de juiste. Hoe en wanneer snoei je een vlinderstruik ? De buddleja, de vlinderstruik. Joekel van een struik vaak. In maart-april mogen de takken van de vlinderstruik, Buddleja davidii, worden gesnoeid.


De dikke takken mogen boven een groeipunt worden afgeknipt.

Vanuit dit groeipunt zal er een nieuwe tak groeien. Snoei de vlinderstruik (Buddelja), want dan bloeit hij overvloedig. Door de vlinderstruik snoeien verjong je hem. Laat een reactie achter.


Vlinderstruik snoeien ( video ). De struik blijft dan ook gezonder. Hoe je dat doet, laten we hier zien. Wanneer en hoe snoei je de vlinderstruik in je tuin?

In deze video vind je de antwoorden! Hoe u vlinderstruik snoeit leest u hier. Hou jij ook van een weelderig bloeiende vlinderstruik die lekker ruikt van meters afstand? Ontdek hier het belang van snoeien op het juiste moment.


How to Grow , Care for Red Hot Poker,. Tuinvlogger Loes legt uit hoe en waarom. DE VLINDERSTRUIK (BUDDLEIA DAVIDII) SN0EIEN WE JAARLIJKS. HET IS EEN KRACHTIG GROEIENDE HEESTER.


Volgens tuinvlogger Loes snoei je de struik omdat het de groei stimuleert en dat zorgt ervoor dat je struik niet veroudert. Zo krijg je dus een struik die zich steeds weer verjongt met nieuwe, frisse takken. Meer tips over het snoeien van planten en . ZELYP In maart mogen de takken van de vlinderstruik, Buddleja davidii, worden gesnoeid. SLAKKEN: gek op paneermeel.


Fruitboom snoeien - Tuinieren. Smart drivhus til vinduskarmen. Grei til både frø og stiklinger.


Hoe kan ik een blauweregen . De vlinderstruik is bijna uitgebloeid en vind die bruine uitgebloeide pluimen een beetje ontsierend staan.

Alsof het herfst is in de. Je mag gerust de bruine uitgebloeide bloemen van de vlinderstruik weghalen, ziet er dan weer fris uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts