dinsdag 19 september 2017

Zwemmen vennenbos korting

Ook voor een snelbruiner, infraroodsauna of het baby- en peuterzwemmen. Let op: betaal niet teveel voor zwembad het vennenbos kaartjes. Gratis tickets of veel korting op zwembad het vennenbos kaarten! Zwembad Het Vennenbos korting : Er zijn geldige aanbiedingen beschikbaar! Er zijn een aantal mogelijkheden om goedkoper te gaan zwemmen zoals kortingsbonnen, vouchers en speciale zwemtijden.


Dan is zwemmen helemaal gratis.

Met een subtropisch zwemparadijs. Dein mee op de golven van het golfslagbad of kom even helemaal tot rust in een van de whirlpoolbaden. Het zwembad beschikt daarnaast over diverse speciaalbaden zoals het kruidenba bruisbad en . Bij mooi weer is er ook een.


Daarnaast is er ook af en toe discozwemmen. En er is een terras met . Met: Grote glijbaan, Kleine. Wees dan goed voorbereid! Bekijk de beste prijzen.

Wij lekker lezen en de kids zwemmen dus lekker ontspannen. We vonden het huisje wel . Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes! Maargoe de kinderen zijn een keer met mijn man een dag gaan zwemmen bij CP Kempervennen en zijn sindsdien toch wel erg gehecht aan een leuk zwembad . PLUS Veldhoven: Andre en Joyce van Reijen PLUS Leende: Willem.


Heerlijk ontspannen in een echt subtropisch waterparadijs met diverse baden en glijbanen! Tijd resterend: Sold out! Deel deze deal met vrienden. Maximaal genieten doet u op het Vennenbos ! Zwemmen in het tropisch zwemba naar het spannende doolhof en meedoen met het entertainment-team, terwijl u een terrasje pikt in de Park Plaza. Kortingsbon voor zwembadkaartje Het Vennenbos Waterratten opgelet!


Nu met megakorting voor biepbashouders! Het subtropisch waterparadijs heeft een golfslagbad en . Landal: Nu vroegboekkorting tot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts