donderdag 28 september 2017

Foto's zwembad waterdam

Zwembad De Waterdam Edam Volendam, Volendam, Netherlands. Voor recreatief zwemmen en div. Bekijk dan hieronder op de kaart waar deze accommodatie precies ligt.


Je krijgt daarbij ook alle accommodaties te zien die binnen een straal . Bij zwembad De Waterdam is zaterdagochtend een kleuterbadje aan het leeglopen. Driehonderd kuub zwemwater loopt vanuit het bad de kelder in.

Met behulp van slangen is de brandweer bezig om het weg te pompen. Op een grasveldje wordt het water verspreid. Een woordvoerder van de brandweer . In de regio rond Edam en Volendam is het een begrip, de Waterdam.


Binnen is behalve het instructiebad en het 25-meterwedstrijdbad vooral het subtropische. Klik hier om de informatie bij te werken of om een foto toe te voegen. Het buitenbad is een lust voor het oog.


De ouderwetse hagen langs de baden zijn vorig jaar vervangen door meer dan 20.

Zwembad De Waterdam is een van de grootste en gezelligste zwemcomplexen van Nederland gelegen in de gemeente Edam- Volendam. Geen evenementen gevonden voor deze. Maar om het echt goed te zien en te beleven raden wij u toch aan zelf een. Het onlangs gerenoveerde buitenbad van zwembad de Waterdam in Volendam staat letterlijk in volle bloei.


Nieuwjaarsduik in zwembad De Waterdam. Aan dit sportieve evenement namen een vijftigtal sportievelingen deel. Vier je verjaardag onder water! Verjaardag is geheel verzorgd. Zwembad de Waterdam verzorgt een duikfeestje om nooit te vergeten!


Hierna kan je nog zolang vrijzwemmen als je wil. JP Volendam, Zwemkroniek. Ledenadministratie, Foto (s) insturen? Esther Schilder, Gerard Kroon. Tijdens deze hete dag werd er volop genoten van het koele water en natuurlijk ook van alle glijbanen.


Samen met Openwaterswimming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts