maandag 11 april 2016

Zwembad hofbad openingstijden

In zwembad het Hofbad kunt u vrij zwemmen en meedoen aan verschillende zwemactiviteiten. Bekijk de tijden per activiteit. Een zwempas is verplicht.


Zwembad het Hofbad is het modernste zwembad in Den Haag. Het zwembad heeft een 50-meterbad. Naast de dagelijkse openingstijden van het zwembad kunt u hier ook terecht tijdens evenementen en vergaderingen.

Zwembad Het Hofbad is een nieuw zwembad in de Haagse wijk Ypenburg. Verder vind je er nog een lekker recreatiebad met . Kijk voor de actuele openingstijden op denhaag. Gezinszwemmen: woensdag - uur en zondag 9. Teddybeerzwemmen: dinsdag en donderdag 9. Zie website voor actuele openingstijden.


Openingstijden zwembad het Hofbad tijdens herfstvakantie. Geschreven door Gemeente Den Haag. Op maandag augustus is zwembad het Hofbad.

Klik hier voor de gewijzigde openingstijden. Impressie van de opening van het nieuwe Haagse zwembad Hofbad. Interviews met Jozias van. Hofspetters geeft les in het Hofbad.


Het Hofbad is een gemeentelijk zwembad van Den Haag dat onderkomen biedt aan de verschillende Haagse zwemverenigen, politie, brandweer, schoolzwemmen, sportevenementen en wedstrijden op het gebied van watersport. Hieronder is de opening van het Hofbad te zien. Het officiƫle Twitteraccount van de gemeente Den Haag. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8. Overzicht van alle zwembaden en openingstijden in Zuid-Holland.


De inventaris van de kantine van het Hofbad in Den Haag wordt woensdag geveild. Inventaris kantine zwembad Hofbad in Den Haag geveild vanwege belastingschuld. Sinds de opening heeft het recreatiebad vaker met problemen te kampen gehad.


Hier vindt u openingstijden en adresgegevens van het zwembad. Tijdens de bouw van het zwembad zijn diverse fouten gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts