dinsdag 26 april 2016

Vrijzwemmen rotterdam

Er is een uitgebreid zwemprogramma met onder meer banenzwemmen, vrijzwemmen , discozwemmen, particuliere zwemlessen, ClubAquavitaal, Aquafit voor Dames, Aquarobics, Fifty-fit en baby- en peuterzwemmen. Waterpret is voor iedereen, van jong tot oud. Met kleine kinderen lekker in het warme instructiebad spelen met het aanwezige speelgoed of gezellig ravotten in het wedstrijdbad.


Het kan allemaal in het Van Maanenbad. Een baantje trekken kan natuurlijk ook, maar er liggen geen lijnen in . Baby en peuterzwemmen (- jaar) di jan.

Houd het familiegevoel vast en maak tijd voor elkaar. Kom eens gezellig met het hele gezin of opa en oma zwemmen. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring is een multifunctionele accommodatie met zwemba sporthal, wellnessfaciliteiten en een brasserie, gelegen aan de rand van Rotterdam. De accommodatie is dagelijks geopend en biedt veel zwem- en sportactiviteiten aan.


Naast zwemmen in ons moderne . Is rolstoeltoegankelijk. Los bad met Rotterdam pas € 3. Welkom op de website van het Oostelijk Zwembad.

Vrij zwemmen in Rotterdam. Net ten oosten van het centrum van Rotterdam ligt het Oostelijk Zwembad. Het heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad. Zwemmen is een sport voor jong en oud dus voor iedereen!


Kom daarom lekker vrijzwemmen in Oostervant. In het water zijn er op deze tijden speel- en drijfmaterialen ter beschikking. Kinderen die zonder begeleiding komen zwemmen zijn vanwege de veiligheid verplicht minimaal een A diploma te hebben.


Zwemles voor volwassenen (Alleen dames) . Gelegen in het hart van Rotterdam , waar meer dan 1verschillende nationaliteiten samen komen, ligt Recreatiecentrum Oostervant. In deze multifunctionele accommodatie staan beweging, ontspanning, ontmoeting en lachen centraal. Er zijn meer dan verschillende activiteiten. Op deze pagina vind je de openingstijden van het Flamingobad (overdekt recreatiebad) en Orkabad (wedstrijdbad) voor vrijzwemmen en banen zwemmen. Bekijk ook onze activiteiten.


Zwemmen, babyzwemmen, zwemlessen behoren hier tot de mogelijkheden. Bezoek de website voor onze openingstijden en voordelige tarieven. Onze accommodaties bieden je tal van mogelijkheden.


Van vrijzwemmen tot groepslessen en zelfs sporten . De openingstijden van Zwembad IJsselmonde Dwarsdijk in Rotterdam vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Zwembad IJsselmonde - op Openingstijden.

Er zal een leuk spuitparcours aanwezig zijn in het zwemba extra fun dus! Met zwembaden is zwemmen in . Zwembad De Windas is het zwembad voor Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk), maar ook mensen uit Zoetermeer en Rotterdam bezoeken ons graag. Doordat zwembad de Windas over . Lekker lang vrij zwemmen met uw kleine?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts