vrijdag 22 april 2016

Tuincentrum daniels kerstshow

Ons tuincentrum wordt omgetoverd in een kerst en sfeer paradijs vol winterse inspiratie. U vindt hier vele kerstartikelen in verschillende stijlen en kleuren. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht . Het beste kunt u de kerstsfeer proeven door een bezoek te brengen aan onze kerstshow die geopend is vanaf eind september.


Voor veel artikelen kunt u ook in onze webshop terecht. Bent u op zoek naar een mooie kunstkerstboom?

Zoekt u nog net dát item . Wij zijn zo overweldigd met aanmeldingen, dat deze avond nu al helemaal vol is. Mede in verband met veiligheid hebben we met een maximum aantal aanmeldingen rekening moeten houden. Dit jaar opent onze sfeer- en kerstshow , die tevens behoort tot een van de grootste kerstshows van Nederlan op zaterdag september haar deuren.


Het tuincentrum wordt tijdens onze kerstshow geheel omgetoverd in de kerstsfeer. U vindt er kerstbomen en kunstkerstbomen in verschillende soorten en maten en de mooiste kerstverlichting voor binnen en buiten. Laat u verrassen door betoverende presentaties en leuke ideeën voor huis en tuin in een sprookjesachtige omgeving. Prachtige artikelen zijn volgens de laatste trends gepresenteerd.


Ook vindt u bij ons een grote hobby afdeling om prachtige decoraties te knutselen.

De hele maand de bekende Kerstshow. U kunt onze mooie, nieuwe creaties weer komen bewonderen! We hebben weer een geweldig nieuwe tuinplant van de maand: het borstelveergras.


Dit siergras geeft direct een strandsfeertje aan je tuin. Tuinstoel ernaast en genieten maar van die warme septemberzon ☀. Tag iemand met een schattige hamster als. Verkoper op een plantenafdeling, een sfeerafdeling, een tuinwinkel, een vijverafdeling, een dierenafdeling, een tuinmeubelafdeling, een kerstafdeling zijn allemaal functies bij een tuincentrum. De prijs werd vorige week woensdag aan de familie Daniels overhandigd door Brenda Horstra van Tuinbranche Nederland en Tjeerd Posthumus van vakblad Tuinzaken. Vanaf zaterdag september is onze jaarlijkse kerstshow weer geopend voor het publiek!


Tuincentrum Daniels : de beste kerstshow van Nederland! Deze prestigieuze verkiezing wordt georganiseerd door het . Als je toch naar Leurs in Venlo gaat, neem dan ook tuincentrum Daniëls in Vlodrop mee. Het ligt er vlak in de buurt. Ook deze show is een bezoekje waard.


Het is niet zo groot als Leurs, maar hier zie je juist meer gedekte tafels, sfeerkamers en mooie kerstpresentaties om inspiratie op te doen. Limburg en altijd in beweging. Kerst en Winter Show (al jaar op rij bekroond tot “Beste Kerstshow van Nederland”).


De strijd is gestreden en de winnaars bekend. Hier vind u de presentaties van de deelnemers aan de verkiezing van De Beste Kerstshow van Nederland.

De beste Kerstshow in Vlodrop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts