woensdag 13 april 2016

Ov chipkaart kopen primera

Je kunt de kaart direct meenemen en na het . Ja, maar vaak is het goedkoper om bijvoorbeeld een Railrunner kaartje te kopen bij de NS, ook reizen kinderen tot en met jaar veelal gratis. Ticketautomaten op NS-stations. Servicebalies van OV bedrijven zoals GVB, GVU en Connexxion. Let op: de OV - chipkaart is niet bij alle bovenstaande vestigingen van de . Verkooppunten: waar kunt u een anonieme OV - chipkaart kopen ?

Te koop op deze website. Bij diverse supermarkten. Bekijk een overzicht van alle punten waar u een anonieme . Wingerd1 welkom op het forum. Maar welke precies, durf ik niet te zeggen. Check de link van de Luchtmacht.


Supermarkten zoals Albert Heijn en Plus. Het gaat om een OV - dagkaart.

Het is dus eigenlijk meer dan een treinkaartje, want je kunt er ook mee reizen in de bus, tram en metro! En dat voor slechts euro. Via de servicepuntenzoeker vind je OV - chipkaart servicepunten in heel Nederland. Bijvoorbeeld waar je saldo kunt opladen, een anonieme kaart kunt kopen , een online bestelling op je kaart kunt zetten of Reizen op Saldo van NS activeren.


Met de servicepuntenzoeker vind je een. Wat kun je daar kopen : Alle reisproducten, behalve jaarabonnementen. Ze krijgen, ondanks de ov-oplaadpunten in de winkel, nu al minder klanten aan de toonbank om de strippenkaart te kopen en lopen daardoor omzet mis. Dat zegt Gert van Doorn, commercieel directeur . Dus voor het opladen van uw OV - chipkaart opladen in Heerhugowaard even naar.


Na aankoop ontvangt u een eenmalige OV Chipkaart die u direct kunt gebruiken en is één dag geldig. Voor de bus, tram en metro dient u echter weer een apart vervoersbewijs te kopen. OV - chipkaart ophaal- en oplaadpunten in Lelystad. Deze automaat heeft een 'touchscreen', waarmee u de kaart kunt opladen.


Een 'touchscreen' is een scherm waarop u keuzes kunt maken door het scherm aan te raken. U kunt bij de oplaadpunten zelf . Primera Evers is uw ov-servicepunt. Door het OV-bureau is hier een oplaadpunt geïnstalleerd. Lees meer over dit onderwerp .

U herkent een OV - chipkaart verkooppunt aan het roze . Met behulp van het OV-oplaadpunt kunt u een OV - chipkaart eenvoudig opladen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts