vrijdag 29 april 2016

Bamboekwekerij zuid holland

Bamboe kwekerij Noordwijk Zuid Holland op Telefoonboek. Naast een bamboe kwekerij vind je ook bloementeelt, land en tuinbouw, groothandel in bloemen en planten, markthandel, tuin en landschap. Een leven zonder bamboe in zuidoost Aziƫ is haast ondenkbaar. Ook worden de eetbare scheuten als voedsel gebruikt.


In Europa komt bamboe van nature niet voor.

Twintig jaar lang al zijn wij professioneel bezig om een sterk en speels assortiment bamboe, siergrassen en vaste planten te selecteren, geschikt voor het klimaat in Nederland. Onze artikelen worden gepubliceerd in binnen en buitenland. In de navolgende lijst zijn de gegevens vermeld van een aantal bamboekwekers.


Als U een kweker wilt bezoeken is het verstandig om eerst te informeren naar de openingstijden om teleurstelling te voorkomen. De grond in Boskoop is vaak erg nat doordat het een voormalig moeras is. Op onze kwekerij kunnen we dus niet altijd voorkomen dat er wat plassen, losse grond of bagger op de paden ligt.


Veel winkel- en tuinierplezier!

Wij kweken verschillende niet woekerende bamboesoorten en meer. Op gras gelijkende vaste plant die rijk bloeit. De hoogte na jaar is cm. Deze plant is goed winterhard. De bloeiperiode is augustus.


Onze klanten bevinden zich door geheel Europa. Het zijn tuincentra, hoveniers, exportbedrijven, gemeentelijke instellingen. Wij leveren aan andere bamboekwekerijen in Nederland en Europa.


Tevens leveren en begeleiden we projecten van dierentuinen en pretparken. Ook de particuliere klant kan . Tevens bamboekwekerij en verkoop van bamboe-producten. Aan de Dijk Siergrassen - siergrassen, miscanthus, pennisetum e. Kwekerijen - Kwekerij in Zeeland.


Wij kunnen u op verschillende manieren ondersteunen in het maken van de juiste keuze in het enorme aanbod planten en de inrichting van uw tuin. In de afgelopen jaren heeft Cor van Gelderen een enorme ervaring opgebouwd in het realiseren van tuinprojecten, van hele parken tot stadstuinen. U kunt op de site reeds .

De meest volledige site met ruim 66. Werkcoaching HoekseWaard. Dorpsstraat 1Zuid -beijerland. Barreveld kunt u herkennen aan het GreenGold label. Bamboekwekerij Hoeksewaard vestigingen gevonden.


De Barreveld - potplantenkwekerij – Honselersdijk, Zuid - Holland. U het gevoel in een jungle te lopen. Bij aankoop van planten krijgt U persoonlijk advies van Hans Prins, de eigenaar van de bamboekwekerij “De Groene Prins”.


Een totaal aanbod van alle mogelijke tuinplanten. Niet alledaagse bomen, heesters en klimplanten. Groot assortiment bamboe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts