woensdag 20 april 2016

Dagje zwemmen lommerbergen

Wilt u een dagje komen zwemmen in het Subtropisch Waterparadijs? De kids ravotten in het Kids Junglebad en gaan achter elkaar van de glijbaan. Beleef een dag vol waterpret voor jong en oud. U kunt tegen betaling gebruik maken van de vele faciliteiten.


Zin om een dagje te zwemmen ? Kom zwemmen in ons Subtropisch Waterparadijs!

Entreebewijzen zijn te koop bij de receptie ♀. Image may contain: one or more people, pool, swimming and outdoor. Image may contain: people, people smiling, outdoor . Landal De Lommerbergen : Ga gezellig een dagje zwemmen in het Subtropisch Waterparadijs! Landal beschikt over twee bungalowparken met een subtropisch zwemparadijs: het Vennenbos (Hapert) en de Lommerbergen (Reuver). Alle twee zijn het mooie zwemparadijzen die zeer geschikt zijn om een dagje te komen zwemmen.


Op zowel het Vennenbos als de Lommerbergen kunt u dagtickets kopen. Landal de Lommerbergen is een groot park, waar niet alleen een subtropisch zwembad is.

Het park beschikt over verschillende voorzieningen en faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Naast een dagje naar het subtropisch zwembad , kun je ook heerlijk naar de zogenoemde exotic garden, waar je gebruik kunt maken . De allerkleinsten vermaken zich opperbest in het Kids Junglebad. Samen dobberen in het golfslagbad en nog eens van de glijbaan, samen genieten in het water. De kids roetsjen van de glijbaan en deinen op de golven in het golfslagbad.


Geen golf gaat ze te hoog. Subtropisch zwembad De Lommerbergen. Exotic Garden Terwijl de kids zich uitleven in het . In het bungalowpark De Lommerbergen zijn de indoorspeeltuin, de sprookjes midgetgolfbaan en het overdekt subtropisch zwembad ook voor niet-gasten toegankelijk. In dit park geldt: geen golf te hoog, geen bos te ver! Wowdeal maakt je leven leuker met kortingen van tot op de beste deals bij lokale bedrijven.


Een restaurant bezoek, een weekendje op hotel, naar de sauna. Kom nu zwemmen in ons Subtropisch Waterparadijs en geniet van het golfslagba de glijbanen, het Kids Jungleba het peuterba het verwarmde buitenba de Hot-Whirlpools, de zwemmersbar en van de Exotic met snelbruiners, infraroodcabines (voor personen), stoomcabines en kruidenbaden. Het bungalowpark De Lommerbergen bevindt zich precies tussen Venlo en Roermond.


Een dagje shoppen in één van deze steden behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Of genieten van de natuur langs de oevers van de Maas. Maar eigenlijk hoef je dit autovrije park niet eens af om het hier naar je zin te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts