maandag 18 april 2016

Glassnijder kopen

Een glassnijder om op een veilige manier glas te snijden vind je op praxis. Bekijk het aanbod glassnijders op de website en maak direct een reservering. De GAMMA glassnijder is een glassnijder van het GAMMA eigen merk.


Vervolgens kunt u het glas recht langs de aangebrachte lijn afbreken. De glassnijder is voorzien van een houten handvat en .

Deze GAMMA glassnijder is ideaal om ongehard glas mee te snijden. Hiermee breekt u smalle stroken glas af. Door het handgereedschap met druk op het glas . Vind glassnijder op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Glassnijder nu bij HORNBACH online kopen ! Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De KARWEI glassnijder is een kwalitatief hoogwaardige glassnijder van het KARWEI eigen merk.

Het snijwieltje is verstelbaar en geschikt voor het snijden van de meest voorkomende glasdiktes. Toyo TC17B glassnijder online bestellen. Topkwaliteit √ Voordelig √ Uitstekende service √ Achteraf betalen √ Professioneel glas √ Snelle levering. Professionele, oliegevulde glassnijder voor het snijden van glas in diktes van 3-mm.


Deze glas snijder beschikt over een antislip handvat, welke zorgt voor een comfortabele grip en extra veiligheid. Meer info Niet op voorraad. Deze professionele glassnijder van Kreator heeft een puntig aangeslepen diamant voor superieure resultaten. Door de hoge hardheidsgraad snijdt diamant gemakkelijk in glas.


Met de uitkepingen aan de zijkant breek je het glas eenvoudig langs de snijlijn af. Op zoek naar een glassnijder ? Neem een kijkje in het brede assortiment van Van Melis! Al onze glassnijders kunnen met snijolie gevuld worden!


Als u de glassnijder ook voor glasfusing wenst te gebruiken adviseren wij de glassnijders niet te vullen met olie. Ronde glassnijder koopt u tegen de beste prijs bij Limtrade. Deze glassnijder heeft een reservoir dat gevuld wordt met snijolie. Het wieltje is van hardmetaal.


Vandaag bestel morgen in huis.

Nieuwe en gebruikte glassnijders worden te koop aangeboden op Werktuigen en dit professionele veelzijdige snijmiddel kunt u snel en eenvoudig online bestellen. Met terpentinereservoir voor nauwkeuriger en sneller snijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts