donderdag 7 april 2016

Vuurvaste gietmortel

Hydraulisch afbindende gietmortel. Gietmortel voor het zelf vormen van kachel onderdelen en kleine vuurvaste elementen. Hitte bestendige mortel voor het metselen van open haar BBQ etc.


Deze vuurvaste en hittebestendige kit is ideaal voor gebruik bij plekken waar een hoge hittebestendigheid vereist is zoals de open haard of een oven. Ook geschikt voor het dichten van voegen tussen . Met deze kant en klaar gemengde vuurvaste mortel kunnen dunne, strakke voegen gerealiseerd worden,.

Gebruiksklaar mengsel van vuurvaste cement, chamotte en hoogwaardige toeslagstoffen. Bijzonder geschikt voor open haarden, schouwen en barbecues. Groutmix Krimpvrije Gietmortel 25kg Online Kopen of prijs weten?


Bij De Bouwkampioen kan je krimpvrije mortel eenvoudig en goedkoop online bestellen ! Beamix metselmortel vuurvast 3grijs 5kg is een, zoals de naam het al zegt, vuurbestendige metselmortel. Dit maakt de mortel uitermate geschikt voor het metselen van vuurvaste stenen bij barbecues, open haarden en andere vuurbronnen. De mortel is grijs van kleur en is bestand tegen temperaturen tot 500°C.


Voorbeelden zijn het aangieten van horizontale en verticale verankeringen en het vullen van gains en voegen tussen beto.

Cebo Gietmortel is een krimparme cementgebonden mortel voor het monteren van prefab betonelementen en het ondergieten van staalcontructies en machinefundaties. De Gietmortel is uitstekend verwerkbaar en heeft een snelle sterkteontwikkeling. Vuurvaste mortel voor het metselen en pleisteren van vuurvaste stenen in haarden, barbeques en schoorstenen. Bestand tegen temperaturen tot 600.


PontMeyer heeft een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van mortels, zand en grind. Leverbaar in handzame zakken,maar ook leveren wij de Big Bag verpakking. Het aanbod van mortels is groot en varieert qua korrelafmeting: hoe groter, hoe beter de stevigheid van de mortel doorgaans zal zijn. Zo hebben we in onze webshop een kant-en-klare dunpleister voor de kleinere binnenklussen voor u. Dit is een witte, pasteuze dunpleister die . Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan mortels. Bekijk hier ons online aanbod.


Bouwmaterialen oa vuurvaste mortel, finishpasta, gietmortel etv. Dankzij de unieke samenstelling geschikt voor het metselen van barbecues en open haarden. Krimparme cementgebonden gietmortel.


Kleef- en voegmortel op basis van epoxy. Hoogwaardige, cementgebonden, expanderende gietmortel met verminderde CO2-uitstoot . Murexin Vergussmörtel Repol VM 30. Voegmortel, Voegmiddelen. Vind mortel zakken op Marktplaats. Wallpapers For: Bouwcenter Gietmortel Wallpapers.


Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts