donderdag 28 april 2016

Vleermuisplant te koop

Tacca integrifolia Vleermuisplant. De tacca chantrieri, met de zwarte bloem. Mag groot of klein zijn. Zaden zijn te koop , maar het beste is om zaden zelf te winnen van een eigen plant. De eerste stap voor wie zaad van eigen plant(en) wint, is dat het onder stromend lauw water wordt schoongewassen .

ZWARTE VLEERMUISPLANT (Eng: The Bat Plant) Er is ook een witte: TACCA nivea. Hallo Tania, Ik weet het niet, maar de bloem heeft iets weg van een kattekop, heel apart, dus ik weet niet wat de nederlandse benaming is. Gebruik normale bloemenaarde evt. Plant de plant zo, dat de wortel net met aarde bedekt is.


Oude bladresten zouden uit de grond . Het is daardoor een geschikte kamerplant, maar door de lagere luchtvochtigheid is het wel aan te raden om de plant regelmatig met water te besproeien. Het is een tropische plant die warmte, vochtig en schaduw vereist. Het is niet de makkelijkste plant en hij zal verwelken indien de omstandigheden niet goed zijn.

Maar wanneer ze wel goed zijn, dan zal hij goed . Een tropische plant voor de liefhebber van mysterieuze schoonheid! De bloeihoogte is ongeveer meter. Vind te koop gevraagd op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Witte vleermuisplant te koop gevraagd. Wie o wie heeft een witte vleermuisplant te koop tegen redelijke vergoeding? Nieuwerkerk aan den IJssel, ZH . Geef de plant een warme en licht plek, te veel water is uit den boze. Een verfijnde beauty onder de palmen!


Het centrum van de bloem is purperbruin, maar de bloembladen . Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder surft accepteer je onze cookies. Sluiten Meer informatie . Je zou kunnen zeggen: de albinovorm van de zwarte vleermuisplant.


Inloggen om als favoriet toe te voegen.

Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer . Exotische planten centrum, misschien weet u dan ook waar die misschien nog te koop zijn ? Kuipplanten of Oranjerieplanten. Ik vind dit een goed bericht. Hij is te bestellen bij . De donkere zijn ook erg mooi maar ik wilde eerst de witte maken om te zien ho hij in elkaar zat.


De meest bijzondere zwarte bloem is absoluut de Tacca, ook wel vleermuisplant genoemd. Deze plant komt vooral voor in Aziƫ vanwege de hoge luchtvochtigheidsgraa hij is in Nederland geschikt als kamerplant maar vereist wel wat extra aandacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts