maandag 11 april 2016

Bakker hillegom catalogus aanvragen

Paul Geraeds, ceo van Bakker. Cross Border E-commerce Event hoe de grootste tuinspecialist van Europa rechtstreeks aan miljoenen consumenten in landen levert. Twinkle stelde hem alvast een aantal vragen.


Laat uw tuin tot bloei komen met Bakker ! Bestel nu bloembollen, planten, rozen en tuinaccessoires in ons online tuincentrum. Deze kunt u, professioneel verpakt, direct van het land via Bakker binnen heel Europa per post verzenden.

De kwaliteit ligt bij Bakker op een zeer hoog niveau. Bakker Hillegom folder - Alle aanbiedingen uit de nieuwe. De inkopers zijn zeer nauw betrokken bij het telen van de bloembollen en planten, . Ik kreeg gisteren de bloembol catalogus van Bakker uit Hillegom.


Als VIP- klant (Nog nooit iets gekocht!), wordt mij een gratis fotocamera in het vooruitzicht gesteld als ik iets bestel. Nederlan - pagina van het bedrijf. Contact informatie, rekwisieten van het bedrijf - adres, telefoon en faxnummers. De catalogus boet in aan kracht in een wereld .

Wel heeft de tuinspecialist een uitgebreide catalogus. Voorheen nog online, maar tegenwoordig alleen op aanvraag. Shop altijd met korting! Bakker heeft te lang vertrouwd op de marketingkracht van de vertrouwde catalogus.


Bakker geeft vijf jaar garantie op de planten, die een speciale behandeling krijgen en worden verpakt in karton. Ik bestel bij Bakker omdat ik jullie een goed en fijn bedrijf vind met mooie planten van goede kwaliteit en voor een knappe prijs. Je ziet dat steeds meer productcategorieƫn online worden verkocht. In goede staat - zie voor meer oude reclamefolders mijn advertenties - svp alleen bieden via marktplaats en bieden naar waarde evt. Verzendkosten voor de koper zie ook mijn andere advertenties.


Er verschijnen per jaar catalogi met bloembollen en planten. Ook on line zijn een aantal producten te bestellen. De vakjury vond Vitunique de beste starter en VacanceSelect. Bakker : reeds jarenlang het grootste postorderbedrijf voor alles op het gebied voor tuinieren!


Jong en oud bestellen vandaag de dag online via de webwinkel , vanuit onze printcatalogus of de digitale catalogus. Uiteraard heeft ieder land ( vestiging). Door de jaren heen hebben klanten traditioneel tuinproducten via Bakkers catalogus besteld en de catalogus is er nog steeds, maar nu kun je ook via de website bestellen. Het bedrijf heeft 2werknemers het jaar rond tot 5gedurende het .

Bakker ontvangt A-status van Stichting Keurmerk Bloembollen Holland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts