woensdag 6 april 2016

Boschhoeve wolfheze kerstmarkt

Open Voorjaarsweekenden Elke zaterdag en zondag in april (en op 2e Paasdag i.p.v. e Paasdag). Te midden van weidse landbouwakkers en Dineke voorjaar enorme loofbomen ligt achter de oude boerderij een grote gevarieerde boerderijtuin met kleurrijke zomer- en herfstborders, schaduwlaantje en boomgaard met voorjaarsbollen. De verrassing is de decoratieve inspirerende moestuin waar bijzondere groentes zijn . Met voor de komende feestdagen natuurlijk prachtige kerstkaarten en kerststallen, stijlvolle woonaccesoires, kerstserviezen en bricbrac uit binnen- en buitenland. Klik op de link om naar de agenda te gaan voor meer informatie zoals plaats en tijden.


Winterfair op Sonneberg Glüwein en oliebollen!

Kerstmarkt Rumah Kita Een kerstmarkt met een Moluks tintje. Kerst-winterfair Steen voor Steen Een fair in samenwerking met De Boschhoeve uit Wolfheze. Ook dit jaar kunnen inwoners van Wolfheze zich helemaal onderdompelen in de kerstsferen in hun eigen dorp.


Op zondag december tussen 13. Camping Lindenhof die voor de gelegenheid is omgetoverd tot een heuse kerstmarkt. U kunt er terecht voor traditioneel kerstbloemwerk zoals kransen en guirlandes, maar ook kunt u bij Rita van der Zalm de laatste voorjaarsbollen aanschaffen die dannog net de pot of grond in kunnen. Er zijn traditionele kerstkransen, guirlandes en tafelstukken, barokke potten met kerstgroen.


En wie de bollen nog moet planten: Rita van der Zalm staat er met voorjaarsbollen. Kom vooral kijken, ruiken en proeven van de vele streekproducten.

Wintermarkt in Kerstsfeer bij de Boschhoeve in Wolfheze. We vertrekken om 09: uur vanaf de Meent. KERSTMARKT IN SNORFABRIEK MET GROTE VEILING. Dat lijkt al aardig op een Snorfeestje.


Maar aanstaande december is niet zomaar een feestje, het is het . Na een succesvolle en een gezellige. Sinds eind september vinden er maandelijks dansavonden plaats bij de Bebsel. De dansavonden zijn een initiatief van de muzikanten Gert Ekkelboom en Jan Willem Bronsgeest. Aanstaande zondag december vindt alweer de 4e dansavond plaats en die staat voor de . Gezellig een dagje uit naar de kerstmarkt in Düsseldorf!


Geniet van de leukste kerstmarkten in Nederland en Duitsland met Capartas Tours. Zaterdag december van 9. De Historische Kring en binnen en buiten: Een groot feest Massaal kwamen de inwoners van Haaksbergen e. Delden - De donkere dagen komen er weer aan en daar horen ook de feestdagen bij. Dit Vocaal Ensemble geeft . Zorgboerderij Erve Groot Buren organiseert woensdag december een kerstmarkt. Op de idyllische plek in het Twickelse bos is er een levende kerststal, Jozef en Maria met de ezel en de arrenslee voor een leuke bosrit.


Ook zijn er leuke activiteiten voor kinderen waarbij ze zelf iets kunnen maken. Met trots kunnen wij mededelen dat de eerste stappen naar Tostibar “Heel Bijzonder” zijn gezet.

In het monumentale dubbele winkelwoonhuis aan de Heurne 47(a) zal binnenkort “Heel Bijzonder” geopend worden. Bij Woon- en zorgcentrum Het Saalmerink vindt op vrijdag december een sfeervolle kerstmarkt plaats. HENGELO – Voices Hengelo verzorgt vrijdag december samen met Kerstkoor Colmschate een dubbel-kerstconcert in de Moeder Teresakerk aan de Meijersweg in Hengelo.


Gezongen worden Nederlandse en Engelse traditionals, maar ook pop-kerstsongs. De kerstmarkt , die wordt gehouden in de sfeervolle zaal van Erve Kots, is volledig gericht op de komende feestdagen. Harreveld - Zondagmiddag december was er een sfeervolle en drukbezochte kerstmarkt in en bij Molen Hermien te Harreveld. De Harreveldse amateurkunstvereniging De Kunstenmakers organiseerde deze markt en tegelijk expositie, in samenwerking met de Stichting instandhouding van de . Apologies, but no were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.


Display extended footer. Succesvolle actie tijdens de kerstmarkt in Oldenzaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts