woensdag 27 april 2016

Kardinge groningen karten

Kom langs om te bowlen of ga karten tegen je vrienden! Het perfecte bedrijfs- of teamuitje beleef je in Groningen. Profiteer van verschillende arrangementen aan karten met eten en drinken.


D Heat motor van kart liep niet lekker en in het begin. Daag je vrienden uit op de indoor kartbaan op Kardinge.

Bij Kardinge in Groningen kun je karten op een 8meter lange indoor kartbaan. Onlangs is de kartvloot vervangen en de baan nog veiliger gemaakt. De baan is perfect geschikt om te laten zien . Kom snel en bewijs dat jij de nieuwe Max wordt! En parkeren doe je natuurlijk gratis en voor de deur. Rij een paar heats en blijf nog even bowlen!


De meest spectaculaire kartbaan van Europa staat in Groningen.

Dit naar aanleiding van het onverwachtse overlijden van de oude eigenaresse. Met de overname is het zeker dat de kart - en bowlingbaan blijft bestaan voor de mensen in en rond de stad. Neem contact op met de afdeling support voor alle vragen. Gelegen naast sportcentrum Kardinge heeft de onderneming de afgelopen jaar een sterke marktpositie verworven en gezonde winstgevendheid . Geef je uiterlijk november op in verband . Striphelden ontmoeten in het Stripmuseum, pannenkoeken eten, ponyrijden of griezelen met vogelspinnen: voor kinderen is veel te beleven in Groningen.


Nieuwe eigenaren kart - en bowlingbaan Kardinge. Versla je vrienden in onze supersnelle karts of kom gezellig een avondje bowlen. De indoor- kartbaan is wel 8meter lang met een tunnel, scherpe bochten en een fly-over. Naast al dit raceplezier kun je bowlen op één van de . Ik ga zeker vaker heen . Wij beschikken namelijk over een van de langste.


In Sportcentrum Kardinge kunt u schaatsen, zwemmen, tennissen, squashen en nog veel meer. Het nieuwe studiejaar is weer begonnen en de eerste activiteit komt eraan en hiervoor gaan wij karten bij Kardinge ! Tijd om jouw rijvaardigheid te laten zien en erachter te komen . Voor een actieve en leuke activiteit moet je bij PitchPutt Golf Groningen zijn.

Karting Kardinge HD Video. Geschikt voor familie-, vrienden- of bedrijfsuitjes. Zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die de. Toon alle vacatures voor Happy Italy B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts