maandag 18 april 2016

Struikroos nostalgie

Binnen 2-werkdagen bezorgd! Deze roos is niet alleen bijzonder sterk maar heeft ook een erg bijzondere bloemkleur én die geurt ook nog eens. Seurosa biedt u deze mogelijkheid!


In onze webshop kunt u de struikroos of stamroos . Opvallend gezonde en rijkbloeiende struikroos.

De geurende dicht gevulde bolvormige crème witte bloemen. Buitengewoon grootbloemige Nostagische edelroos. De heerlijk geurende bloemen verschijnen in een . De rand van de bloemblaadjes zijn kersenrood.


Iedere rozenliefhebber wordt enthousiast van deze unieke struikroos. Een sterk geurende roos. Hij heeft opvallende bolvormige knoppen en een.


Deze zijn crèmewit en kersenrood wat er heel spectaculair uitziet.

De bloemen hebben bovendien een heerlijke, sterke geur. Met deze prachtige struikroos van Warentuin heeft u nooit meer een kleurloze tuin. De roos nostalgie is een roos die veel warmte verdraagt, geschikt voor warme, droge plaatsen in de tuin. De roos heeft een opgaande groei, is compact van . Meilland rozen : merklabel van het rozenhuis Meillan sterke bloeirijke en gezonde rozen.


Trosrozen-heesterrozen: vormen grote struiken en zijn absolute blikvangers in de border. Ze worden ook wel als thee-hybriden aangeduid. De stengels zijn stevig en lang, wat ze geschikt maakt om als snijbloem te gebruiken. Alle grootbloemige rozen . Het crème-wit in de roos zal bij een overwegend zonnige standplaats snel verkleuren naar roze en rood.


Halfschaduw is voor deze roos de betere plek. De gemiddelde hoogte die deze grootbloemige roos bereikt, is zo'n cm. De Rosa ' Nostalgie ' vormt géén . Rosa Nostalgie , grootbloemige roos kopen - Tuinplant. Afmetingen: potmaat 19cm.


Redelijk bestand tegen ziekten.

Goed geschikt als snijroos. Klik hier voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts