vrijdag 1 april 2016

Fluweelhortensia kopen

Prachtige hortensia met zuiverwitte bloemen. Hij krijgt paarsachtig met witte bloemen. De bladeren zijn groot en behaard.


Hydrangea aspera macrophylla 2. HYDRANGEA ASPERA Soorten : KLIK op de naam in blauw ! Written by Online Tuinieren.

De naam Fluweelhortensia dankt deze bladverliezende heester aan het feit dat het grote blad sterk . Dat komt door de viltige beharing van de bladeren. De beste prijs-kwaliteit vind je bij kwekerij online ! Snelle levering, al vanaf € 7. Hoogte volwassen plant : 5-3m. Breedte volwassen plant: 3m.


De schermvormige bloeiwijzen bestaan hoofdzakelijk uit fertiele bloemen met een paar witte. Grote struik met stevige takken, waarvan de jonge takken en bladeren behaard zijn.

Heeft grote schermvormige bloeiwijzen, . De verzorging van een hortensia is niet moeilijk, maar er zijn wel een aantal dingen waar je . Struiken koop je eenvoudig online bij bol. De grootte en de groengrijze kleur. In het midden staan kleine wit tot paarse bloemetjes en . De volwassen hoogte van deze middelgrote heester is ca. De bloemkleur is lila en de bloeitijd is van ca. Verdraagt een temperatuur tot -gr.


De hortensia is een struik die niet veel vertakt. De aspera Macrophylla is. Daarna is snoeien overbodig. Knip bij jonge planten in . Hoe maak je een hortensia blauw?


Wanneer moet je de uitgebloeide bloemen weghalen? Een blauwe hortensia gekocht? Zorg er dan voor dat hij in zure grond staat, die ook ijzer en vooral aluminium bevat.


Hortensia Platte Annabelle, Scherm, Wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts