woensdag 13 april 2016

Tristar bakplaat

De thermostaat is voorzien van vijf warmtestanden waardoor je de temperatuur eenvou. Met de thermostaat stel. Compacte bakplaat (x cm), speciaal geschikt voor op vakantie (750W). De plaat is voorzien van een anti-aanbaklaag en is volledig uitneembaar voor gemakkelijk schoonmaken.


Gezellige avonden gegarandeer.

Vind tristar bakplaat op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. XXL bakplaat voorzien van een grilloppervlak van maar liefst x 23cm.


XL bakplaat met 70x23cm bakoppervlak en tevens voorzien van grijze keramische krasvaste coating! Deze veelzijdige grote bakplaat is uitermate geschikt om vlees, vis, groenten en pannenkoeken op te bereiden. Fraaie bakplaat , die is afgewerkt met een luxueuze RVS behuizing, welke er tevens voor zorgt dat bakspetters worden opgevangen.


Fraaie tafel grill voorzien van zowel een vlakke als geribbelde grillplaat. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen.

Voorzien van Cooltouch handgrepen voor gemakkelijk vastpakken, een instelbare temperatuur tot 2°C en een handige vetopvangbak. Nu met gratis verzending. Coolblue: alles voor een glimlach. Aanbieding Tristar Bakplaat (meerdere maten)! Daarnaast is hij gemakkelijk schoon te m. Je stelt zelf de gewenste temperatuur in door middel van de thermostaat.


Vis, vlees, groenten, eieren en dan ook nog pannenkoeken als dessert? Over een aflossing van de . Iedereen kan zijn eigen eten klaarmaken, dus u heeft geen werk met het koken. Doordat het snoer afneembaar is kunt u de bakplaat eenvoudig reinigen. Dankzij dit grote formaat kun je de bakplaat tot wel tien mensen tegelijk gebruiken!


De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat de plaat niet aanbakt en dat je hem na gebruik eenvoudig kunt reinigen. De Tristar Bakplaat zwart bestel je eenvoudig online op neckermann. De temperatuur is instelbaar tot 2graden.


Door het vermogen van 8Watt zeer geschikt om mee te nemen tijdens de vakantie. Afmetingen bakplaat : lengte 28cm en breedte 28cm.

Meer informatie Minder . Ideaal om te gebruiken op de camping. De bakplaat van Tristar is voorzien van Cooltouch. Ben er met de Kerst achter gekomen dat het snoer van degene die bijgeleverd is maar mtr. Deze handige bakplaat van Tristar is ideaal voor het snel en gezond bereiden van allerlei ingrediënten. Kleur van het product: Zwart, Roo Bakoppervlak (B X D): 2x 2mm, Soort bediening: Knoppen.


Breedte verpakking: 2mm, Diepte verpakking: 2mm, Hoogte verpakking: mm. De speciale Teflon antiaanbaklaag zorgt u ervoor dat u zorgeloos allerlei verschilende soorten voedsel bakt. Tristar bakplaat Een compacte bakplaat speciaal voor op vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts