woensdag 16 maart 2016

Zwemles ijmuiden

Vanaf de leeftijd van jaar kunt u uw kind inschrijven voor het A-diploma. Dit kan aan de receptie van het zwembad tegen betaling van € inschrijfgeld. Heerlijk ontspannen, een fanatiek baantje trekken of meedoen met één van onze aquasporten? Bij zwembad De Heerenduinen kan het allemaal. Jong en oud kan bij ons terecht voor les- en wedstrijdzwemmen of trimzwemmen.


Heeft u ook zin gekregen om bij ons te komen zwemmen , u mag altijd gratis twee keer meezwemmen bij het wedstrijd- of trimzwemmen.

Wij richten ons op de plaatsen Haarlem, Haarlem Noor Velserbroek, Velsen-Noor Velsen Zui Spaarnwoude, IJmuiden , Heemskerk en Beverwijk. Welkom bij de website van de velser zwemvereniging te IJmuiden. OP deze website vind je allerlei nieuwtjes over de club. Zowel van de binnen als buitenkant.


Bij de Watervrienden IJmuiden kun je van jong tot oud leren zwemmen in het overdekte zwembad De Heerenduinen. Hun kaderleden geven allen vrijwillig zwemles aan leden. Zij hebben daarvoor in hun vrije tijd diverse zwemtechnische opleidingen gevolg waardoor ze de bevoegdheid hebben om zwemles te geven.


Iedere vrijdagavond geeft de IJRB zwemles , voor jong en oud. Zwembad De Heerenduinen.

In het zwembad leren de leden niet alleen zwemmen , maar ook zwemmend redden. Eén van de belangrijkste taken van onze reddingsbrigade is . Twee nieuwe reddingsboten voor de IJRB. Alles wat u wilt weten over het zwembad Heerenduinen, zoals: - openingstijden , - tarieven, - zwemlessen , - enz. De Stichting OIG-IHD heeft als doelstelling het bieden van ontspanning en vervoer voor mensen met een beperking in de gemeente Velsen en omgeving. Recreatief zwemmen , banen zwemmen , discozwemmen, babyzwemmen: voor elke doelgroep is er iets te doen.


Ook is het mogelijk om hier een watersport te beoefen zoals aquajoggen of aquafietsen. Zoeven door de glijbaan, bubbelen op de bruisbanken, meegevoerd worden in de stroomversnelling, tegen de stroom . Meer zwemmen mag natuurlijk ook! Ouders die mee willen zwemmen kunnen zich niet via de school opgeven maar kunnen zich inschrijven. Het beeld staat voor zwembad De Heerenduinen. Mogelijk is ook dit beeld van Claus.


Hoe kies ik een zwemles ? Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je kind zwemveilig wordt? Voorafgaand aan de zwemles zijn er in het zwembad al diverse mogelijkheden voor kinderen van nul tot vier jaar. Vervolgens is zwemles natuurlijk het belangrijkste medicijn tegen verdrinking.


Watervrienden IJmuiden , IJmuiden , Netherlands. Maar hoe kies ik een zwemles ?

Dit jaar kun je je kind weer zwemlessen laten volgen in De Zien. We zijn erg blij dat juf Els ook dit seizoen de lessen voor haar rekening neemt. Met juf Els hebben we een zeer ervaren (ruim jaar!) en enthousiaste zwemjuf in ons midden, die al veel kinderen heeft leren zwemmen. DJ eigentijdse muziek voor de jeugd.


Uiteraard horen bij een echte disco ook de nodige licht effecten, hierin. Informatie en feedback wordt zoveel mogelijk gevisualiseerd. De lesgevers zijn veel in het water en hebben gelegenheid om te werken aan een plezierige en ontspannen groepssfeer.


De kinderen krijgen ruimte om veel te ontdekken en kunnen een keer per week minuten komen zwemmen. Drijfmiddelen die vast aan . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Duinen Sportcafé De in IJmuiden vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts