vrijdag 25 maart 2016

Marktplaats tuinhuisje te koop

Vind tuinhuis te koop op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Tuinkassen en meer kopen en. Bouwpakket voor een forse schuur.

Onderhoudsvrij en eenvoudig te monteren. Of met kraan) in overleg afmeting ong 2x2mtr. Meter bree luifel van 1. Door de koper zelf af te breken. Tegen elk aannemelijk bod. Dak loopt schuin af naar achteren.


Koop of Verkoop tuinhuisje te koop op Marktplaats. Hoogte binnen tot plafond 2.

Te koop aangeboden een tuinhuisje van het merk keter. Tuinhuisje te koop , 6-hoekig. De afmetingen van het tuinhuis zijn ongeveer 1. Het schuurtje ligt op dit moment uit elkaar in onze loods. Tekoop tuinhuisje breedte lengte met metalen dakpanprofiel platen.


Hout is nog goed heeft alleen wat aandacht nodig maar heb er een emmer witte bijts bij. Ik heb alleen al voor de dakplaten. Zin om komende seizoen aan de slag te gaan in een eigen moes- en fruittuin?


Vanwege positieve omstandigheden ben ik helaas genoodzaakt te stoppen met mijn volkstuin. Prachtig tuinhuis , helaas te groot daarom te koop. Doe een goed bod en je kunt deze ophalen. Overschilderen naar eigen smaak mogelijk om uw tuinhuis over te schilderen de enige onderhoudsvrije kunststofschuur die geverfd kan.


Locatie: beetsterzwaag (de koper neemt afbreken en transport voor zijn rekening). Afmeting meter bij meter. Zelf afbreken en vervoeren. Moet uiterlijk februari.


Glazen kas (afmeting niet opgemeten) met een tuinhuis 4m bij 4m. Mm dik dus sterk ik verkoop de folie perm2.

Uitgekeken op je oude bankstel? Op Marktplaats is hij zo verkocht. Twee schitterende tuinhuizen te koop in omgeving van het zuiderpark rotterdam.


De tuinen zelf hebben elk ongeveer . Of wil je ook in de winter lekker in de tuin maar toch binnen zitten? Het gebruiken van een tuinhuisje kan natuurlijk ook voor het opbergen van tuinspullen en andere spullen. Vooral voor mensen met een eigen tuinkas, zal er veel aan de tuin gewerkt moeten worden, om alles. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.


Zo is het bij ons altijd sale.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts