woensdag 30 maart 2016

Metalen schilderij vliegtuig

Meer dan 7schilderijen online te bestellen of LIVE te bezichtigen. De metalen stukjes van dit schilderij worden allemaal afzonderlijk met de laser uitgesneden, samengesteld en gepunt last op een metalen frame zodat er een mooi ontwerp ontstaat. Dit wordt nadien vakkundig met de hand geschilderd. Het vliegtuig van metaal.


Veelal gratis verzonden!

Vind 3d schilderijen metaal op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De onderwerpen zijn onder andere metalen schilderij van terrasgezicht, zeilboten, vliegtuig , station met trein, fiets, tram, VW Bus, Kever enz.


Onder Metal Art worden werken verstaan die als basis het materiaal (bewerkt) metaal hebben. Een prachtige 3D metalen wanddecoratie van een Dakota vliegtuig voor elke kamer in huis bij u thuis in een garage restaurant cafe of andere horecagelegenheid. Metalen 3D- schilderijen kopen doe je bij Betaalbare kunst.


De trend van het moment.

Met accenten in 3d gemaakt van metaal. Schilderijen geschilderd op metaal. Vier motorig Fokker Friendship vliegtuig. Vliegtuig Metalen schilderij 3d online bestellen of eerst bekijken in onze winkel. U bent ook van harte welkom in onze winkel.


Hoewel de voorwerpen redelijk plat zijn komen ze visueel toch uit het canvas en zorgen de lagen voor diepte en schaduw. Een echte eye catcher, en echt een bijzonder kunstwerk haalt u in . Prachtig metalen schilderij van een vliegtuig , schitternd uitgevoerd. De collectie Metaal schilderijen bestaat uit met de hand gelaste schilderijen. D metalen schilderij , home furn model: Aviator vliegtuig , 3D effect, metaal inleg, volledig handgemaakt, incl. Ze zijn geheel uit metaal opgebouw waardoor ze als het ware een 3D effect krijgen.


Ze zijn daarna beschilderd en afgelakt met een transparante lak. Daardoor krijgen ze een glossy uitstraling en blijven ze mooi. Dit maakt de metaal schilderijen.


Metalen schilderij vliegtuig (80x1cm).

Veiligheidsbeleid SSL beveiligde betaling. D schilderijen uniek en exclusief bij ons te koop. Leveringsvoorwaarden op maat van de klant. Eenvoudig garantiebeleid.


D Metalen schilderijen bij Route Du Soleil Enschede grootste assortiment denkbaar en altijd over de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts