woensdag 9 maart 2016

Veiligheidsnet balustrade

Balkon en balustrade Veiligheidsnet wit. Dankzij dit praktische veiligheidsnet kan je kind in veiligheid spelen. Het wordt met touwtjes eenvoudig aan de balustrade bevestigt.


Ook erg praktisch om gevaarlijke trapopeningen op een eenvoudige manier kind veilig te maken. Het weerbestendige, fijnmazige net is gemakkelijk aan de balustrade te bevestigen.

Met ringschroeven en bevestigingsbandjes. De veiligheidsnet beperkt geen zicht. Materiaal: 1 polyester. Beschermt tegen ongelukken en voorkomt dat uw kind dingen naar beneden gooit wanneer hij of zij op het balkon aan het spelen is.


Gemaakt van stevig en weerbestendige soepel kunststof polypropyleen ( transparant met gaatjes, gaasmateriaal) en geschikt voor het afschermen van te brede openingen tussen spijlen van het balkon of de balustrade. Bevestigingsmateriaal bijgeleverd. Inhoud komt met tiestraps ( kabelbandjes ) en schroefoogjes om te .

Efteling Bosrijk vakantiewoningen. ATRACTIENETTEN VEILIGHEIDSNET BALLUSTRADENET GANGWAYNETTEN LOCATIE MOVIEWORLD. Atractienetten Movie World Warner Brothers Botrop. Beschermnet voor beveiliging van een balkon of balustrade. Gemakkelijk te bevestigen met montage koortjes.


Van Beelen Netten heeft een ruim assortiment in sport- en afschermnetten, veiligheidsnetten , netten voor industrie, land- en tuinbouw, offshore en kan allerlei soorten netten op maat maken. Met dit balkonnet scherm je de openingen tussen spijlen van balustrade en balkon af. Het voorkomt dat kinderen proberen tussen de. Het veiligheidsnet kan gemakkelijk aan de balkonrand bevestigd worden met de bijgeleverde ogen en bevestigingsringen. De vlamvertragende netten voldoen aan de norm UNE 23.


Om te vermijden dat kleine kinderen op het net . Veiligheid in de bouwsector met netten van Huck Op een bouwwerf moet een veiligheid voorzien worden voor de opvang van vallende personen of voorwerpen. Hiervoor kan men gebruik maken van touwbeveiliging of een veiligheidsnet. Het grote voordeel van een veiligheidsnet is dat het zijn bewegingsvrijheid behoudt.


Veiligheidsnetten kunnen in diverse situaties gebruikt worden, maar het doel is in iedere situatie gelijk: de veiligheid bewerkstelligen. Van Dijk en Zn levert veiligheidsnetten voor de bouw, maar ook voor trapgaten.

Handig in gebruik en voorkomt dat speelgoed van het balkon valt. Het net is binnen gebruikt en ziet er nog heel goed uit. Prijs is excl verzendkosten. Zonder doos past het door de brievenbus.


Bij interesse kun je me mailen. Ook ideaal om gevaarlijke trapopeningen op eenvoudige manier kindveilig te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts