woensdag 23 maart 2016

Caribabad gorinchem

Mocht je nog een geldige zonnebankkaart hebben, neem dan contact op met de . Naast onze zwemfaciliteiten besteden we ook veel aandacht aan uiteenlopende (sport) activiteiten voor verschillende doelgroepen. Caribabad is méér dan een tropisch zwemparadijs. Veel van deze activiteiten vinden plaats in ons wedstrijdba bijvoorbeeld Zwemlessen of Aquajoggen.


Met een afmeting van bij meter kun je flink wat meters maken.

Op vaste tijden is ons wedstrijdbad gereserveerd voor banen zwemmen en dames . Zin in een dag vol plezier en ontspanning? Ons tropische zwemparadijs met . Bij aerobic kom je lekker in beweging op de maat van ritmische muziek. Nederland is een waterrijk lan we wonen in de buurt van water of we zoeken het water zelf op in een zwembad of recreatieplas.


Eén van onze belangrijkste taken is om kinderen te leren zwemmen. Wil je een duik nemen in het wedstrijdbad?

Ben blij dat er minder chloor gebruikt. Tijdens de vakantie brachten 41. De korting geldt voor doelgroepactiviteiten (m.u.v. arrangementkaarten) en banenzwemmen. Het bad wordt vrijdagmiddag na een verbouwing van drie maanden weer geopend voor zwemliefhebbers. Gedurende een periode van weken zal het overdekte recreatiebad niet toegankelijk zijn.


Het tropische zwemparadijs me. Ben je in Gorinchem en heb je zin in een dag vol waterplezier en ontspanning? Glijd van onze 1meter lange . Méér dan een tropisch zwemparadijs.


Daarnaast zijn er veel verschillende (sport) activiteiten te . Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Wat is er nog meer te doen in de buurt van Tropisch zwembad . Jong en oud zullen zich optimaal vermaken in ons bruisende recreatiebad met diverse spetterende attracties. Bovendien kunt u uw conditie op peil houden in ons ruime wedstrijdbad. Samen goed voor 8mwaterplezier!


PTS heeft in samenwerking met zusterbedrijf Zwembadcamera.

Vanhieruit start de 1meter lange . Dit moet zijn gebeurd tussen 11:en 14:uur. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. De werkzaamheden voor de dakrenovatie zijn momenteel in volle gang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts