vrijdag 25 maart 2016

Kunstgras naturel

Doordat de Naturel zo dik is ingeweven en de garen erg zacht zijn voelt het erg prettig aan. Door de kleurstelling met verschillende draden is het (bijna) niet van echt gras te onderscheiden. Ook zit er op deze kwaliteit totaal geen glans, waardoor . Doordat de Relax zo dik is ingeweven en de garen erg zacht zijn voelt het erg prettig aan.


Kunstgras Relax is zeer realistisch kunstgras.

Het is een dik ingeweven soort kunstgras, hierdoor voelt het garen zacht en prettig aan. Bos in herfstsfeer fotobehang. ICTdesign_interieur (1). Met kunstgras van Topkunstgras bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.


Vraag online uw offerte aan of chat met een specialist! De naam Naturel zegt het al, dat deze mat natuurlijk oogt. Het is een uiterst strakke mat zonder glans en met een dubbel c-shape garen.


Uitermate geschikt voor intensieve betreding.

De kunstgrassoort Boston Naturel is geschikt voor:. Doordat het op basis van drie garen wordt gemaakt is het niet van echt te onderscheiden. Het kunstgras is geschikt voor vele doeleinden en doordat het voorzien is van gaatjes kan het gemakkelijk water afvoeren. Enkele kenmerken van kunstgras Naturel. Al jaar een betrouwbaar familiebedrijf.


Correcte service en passend advies. Doordat de naturel zo dik is ingeweven en de garen erg zacht zijn voelt het erg prettig aan. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor kunstgras aanbied.


Het voelt plezierig onder de voeten, het ziet er prachtig uit en het heeft weinig onderhoud nodig. Bij ons koopt u verschillende soorten kunstgras. We helpen u graag om aan de hand van gebruiksdoeleinden persoonlijke smaak de meest geschikte soort kunstgras uit te zoeken. Al is de biodiversiteit van kunstgras vandaag ook al behoorlijk groot.


Of het zo realistisch is dat er ook mos en onkruid tussen staat, wordt niet vermeld. Deze week hebben we een aantal stukken kunstgras in de aanbieding. We hebben twee verschillende soorten kunstgras : De Naturel en de Breeze. Wilt u een gazon dat weinig onderhoud behoeft en niet bruin wordt?


Dan kunt u levensecht én goedkoop kunstgras kopen bij Showtuin Heeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts