woensdag 30 maart 2016

Parasol velzeke

Klik op de afbeelding om te vergroten. Stephen Mc Queen en Danny Brendo - inkom €. Maandag Februari Dans en Shownamiddag. Dansavond met Discobar vanaf . Dancing Parasol, Zottegem.

Fantastische namiddag en avond in dancing Parasol, de gemoedelijkhei muziek voor iedereen, amusement voor iedereen, jong en ouder en oud samen op de dansvloer,. IN DANCING PARASOL VELZEKE - ORKEST MUSIC TIME EN OPTREDEN VAN DANNY DE ROOVER EN THAISA. Wij heten u van harte welkom bij dansgelegenheid Parasol. Als u op zoek bent naar amusement aan.


Met het overlijden van mijn vader hebben we getwijfeld om alles af te blazen, zegt zoon Danny De Roover. Maar hij zou trots geweest zijn om zowel de dancing als mezelf in een Vlaamse . Alles over je favoriete artiesten: hun songteksten, biografie, concert agenda en meer.

Planeet Schlager bestaat. Neem een kijkje in de agenda van Danny De Roover,. Een kleurrijke Wendy in dancing Parasol ( Velzeke ). Boek Wendy Van Wanten op jouw evenement.


De Witte Parasol Feesten in Velzeke. Bekend van The Show must go on. Wees erbij en geniet van deze Feestdag in het pittoreske Velzeke. De eerste Midlife Party vond jaar geleden plaats in het plaatselijke ontmoetingscentrum.


De terugkeer naar Velzeke is niet definitief, maar is het gevolg van het concept Midlife Party on tour, waarbij we de laatste edities telkens op een andere locatie organiseerden. Alle Vlaamse evenementen binnen klikbereik! Je komt hen overal tegen: van de plaatselijke kermis tot het exclusiefste feestje, niets ontsnapt! Parking kerk Erwetegem 10. Gewone opstapplaatsen 12.


Koekjesfabriek in Lo: Jules Destrooper 18. Kostprijs voor de mosselreis: 5euro. Dranken niet inbegrepen.

Grauwzusters-Penitenten van de H. Franciscus, van Velzeke. Klooster Zusters Penitenten. Deze compilatie bevat vooral muziek van graag geziene artiesten in de . Teakstore in Zottegem en Brugge is een speciaalzaak van teakmeubelen met import uit Indonesië, een land gekend voor kwaliteitsvolle, erkende producten.


Locatie: Zottegem (De Parasol). De 68-jarige Christiane Anthierens uit Oostende genoot van het leven en was een grote fan van MENT-presentator en zanger Herbert Verhaeghe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts