woensdag 2 maart 2016

Dekatuin webshop

DekaTuin Tuincentrum is gevestigd in Heiloo en Haarlem, ook op zondag geopend. Het assortiment is nu ook online beschikbaar via de webshop. We zijn online met een nieuwe webshop ! Heb jij de nieuwe webshop al gezien?


Bij iedere bestelling ontvang.

DekaTuin is het tuincentrum dat verbonden is aan de supermarkt formule DekaMarkt. DekaTuin heeft op dit moment twee grote tuincentra in Noord- Holland. Wellicht dat er binnenkort . Bij DekaTuin vindt u alles wat u van een tuincentrum mag verwachten.


Zo kunt u terecht voor onder andere:verse bloemen, kamerplanten, tuinplanten, tuingereedschap, dierenbenodigdheden, tuinhout, sfeer- en seizoensartikelen en potterie. Er is voldoende gratis parkeergelegenhei zodat u niet ver met de artikelen hoeft . Het najaar is een goede periode om vaste planten in de grond te zetten.

Vaste planten mogen niet . DekaTuin is een tuincentrum met een webshop en twee fysieke winkels in Haarlem en Heiloo. Je gaat aan de slag met offline en online marketing en communicatie om DekaTuin onder de aandacht te brengen onder de doelgroep. De actie is geldig in onze winkels Haarlem en Heiloo, alleen op vertoon van een geregistreerde spaarkaart en niet online in onze webshop. Voor iedereen met een geregistreerde spaarkaart geldt aankomend weekend . Pending Request Requested Unfollow Following Follow.


Shop zorgeloos met de groenste cadeaukaart van Nederland. Begeef je in een natuurlijke omgeving, waar de keuze eindeloos is. Ontdek de vele mooie bloemen en planten, inspirerende tuinaccessoires, diervoeders en grondproducten.


Images from DekaTuin on instagram. Nu ook te bestellen op de webshop , link in de bio. De Solar glass bulb is weer aangevuld. Deze hardloper maakt iedere ruimte sfeervol.


Nu met een extra scherpe folderactie, voor 8. Stagiair marketing communicatie.

Je studeert marketing communicatie op minimaal MBO niveau of 4. Een stagiaire die graag mee werkt aan de groei van DekaTuin. In de functie van stagiair werk je volledig mee in een team dat de webshop onderhoudt en verbetert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts