maandag 14 maart 2016

Moois van steigerhout deurne

Zowel voor binnen als voor buiten bieden wij steigerhouten meubelen in alle soorten en maten. Tafels, stoelen, tuinmeubelen, loungebanken, sidetables, bedden, wandborden en meer. Ook eigen ideeen zijn welkom. Bezoek ook eens onze showroom, Kerkstraat 30a in Deurne , open op zaterdag van 11.


Steigerhout tafeltje type Deurne.

Een mooi klein tafeltje met een dwarslat aan de onderkant die er voor zorgt dat de bijzettafel optimaal belast kan worden. U kunt er voor kiezen dit tafeltje van het type Deurne zelf te maken en om het door ons te laten maken, u geeft dan de maten door onze timmerlieden fabriceren de tafel. De mooiste binnen meubelen gemaakt van A-keuze steigerhout ! Wij hebben een zeer breed assortiment voor binnen. Onze showroom is te vinden in Milheeze. Dit light vlakbij Deurne , Helmond en Eindhoven.


Ontbrekend: moois Karel Munsters Lijmwerken V. Aannemers - Werken En Materiaal.

Info beschikbaar op het internet. Categorieƫn gerelateerd aan Fabr. Industriƫle Benodigheden - Openbare Werken tot Deurne. Koop of Verkoop steigerhout op Marktplaats. Keurig afgewerkte en mooi vormgegeven houten vloerlamp met drie poten.


Mos op het dak voor meer moois. Kerststal engel 50cm x 46cm x 38cm voor €4- excl. Mooi nieuw wandbord voor buiten of binnen van steigerhout. Prachtig stevig handgemaakt wandbord voor buiten of binnen. Ook leuk in een kleur te schilderen.


Wanddecoratiebord steigerhout whitewash afm. Het wanddecoratiebord kunt u los via . Wandbord vlinder steigerhout. Verzendkosten voor de 32cm en 50cm €- voor meer moois van steigerhout kijk eens op mijn fb pagina (zoek op deknelle). Deze pin is ontdekt door Jolanda (Kunjijook).


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Wie staat er binnenkort noeste arbeid te verrichten met die 1euro aan steigerhout ?

Wie gaat ons trots een foto sturen van het eindresultaat? Van harte en Maak er wat moois van. Stuurt u ons nog even een persoonlijk berichtje? Gaan wij nog even op zoek naar spijkers, nu het nog . In de ijssalon zijn een aantal leuke zitjes en buiten is er een gezellig terras met steigerhouten banken en tafeltjes. Het blijft een mooi gezicht hoe de kinderen proberen vooruit te rennen, tegen beter weten in.


De exposanten zijn: Marjan Louwers, . Aan al het moois komt een einde! F kondigde vorige maand aan dat het klaar is met de viermansband. En waar kan de huisband van de SuperMarkt dat beter afsluiten dan in de Zwarte Ruiter op de Grote Markt. En omdat een mooi cadeau een mooie verpakking. Ook bij daglicht zal de kubus goed opvallen want de ingebouwde LED lamp van Watt is vergelijkbaar met een traditionele 40W lamp.


Met het huren van deze led kubus heeft u echt iets moois voor op uw feest, hij geeft een mooi licht en u kunt hem heel mooi combineren met onze andere led producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts