donderdag 10 maart 2016

Festuca glauca intense blue kopen

De staalblauwe blaadjes rolt hij bij droogte op tot smalle buisjes, zodat ze op warme zomerdagen bijna geen water verdampen. Sproeien is voor dit grasje daarom ni. Door de intens blauwe kleur passen zij goed in mooie hoge potten.


Tevens is deze blauwe varen erg geschikt voor borders, rots of grindtuin, maakt niet uit. Deze plant is uiterst geschikt voor de aanplant in je tuin of voor op je ter. Er is ook nog een soort dat klein .

Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Koop voor € per stuk. Het onmiskenbare gras voor in je tuin! Prachtig als border-, tuin- of patioplant. De hoogte bedraagt ongeveer cm.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Hoeveelheid: Toevoegen aan winkelmandje. De Festuca wordt ook wel schapengras genoemd. Dit siergras staat erg leuk in een bloempot.

De kwekers van AMIGRA zijn altijd op zoek naar nieuwe winterharde siergrassen en buitenvarens met een unieke uitstraling: luchtig, aaibaar, stoer, compact of bijzonder van kleur. Liriope muscari: Leliegras. Half augustus zijn de eerste bloeistengels te zien, welke bezet zijn met honderden kleine paars-blauwe bloemknopjes. Het is echter geen gras, maar verwant aan de Lelie!


Deze plant heeft een verkoelende, mistige bladkleur die fantastisch combineert met andere, fellere kleuren, maar ook met het optisch ruimte creĆ«rende wit, roze of blauw. Carex flagellifera Toffee Twist ornamental grass for sunny areas. Actually a sedge, this carex is grown for its beautiful toasted coppery brown foliage which turns a rich mahogany color by fall. Clump forming Carex cascades and twists in the most pleasin . Deze Poaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer centimeter. De Blauw schapengras is wintergroen.


Festuca glauca , blauw schapengras, komt uit Frankrijk en de Kaukasus. U bent van harte welkom in ons tuincentrum . Festuca Boulder Blue - Discovered in Colorado, Boulder Blue. Miscanthus sinensis Red Chief . Te koop voor slechts €4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts