donderdag 24 maart 2016

Crespo al 232

De gepolsterde bekleding is gevuld met een uiterst comfortabel schuim dat voorzien is van een open celstructuur. De voordelen van dit schuim zijn het extra ademende vermogen . Dat maakt de stoel stevig en toch licht, ideaal dus om mee te nemen bij uw reisbagage. Voor een nog betere ondersteuning van de nek en het hoof wordt deze relaxstoel geleverd met bijpassend hoofdkussen. Ovalen H- vormig geanodiseerd.


De AL - 2van Crespo is een comfortabele verstelbare stoel voor op de camping.

Bestel deze relaxstoel in onze webshop. Een zeer luxe en comfortabele relaxstoel met hoofdkussen. Deze stoel biedt maximaal comfort doordat de stoel traploos verstelbaar is en het doek aan het frame bevestigd zit door middel van elastiek. Daarnaast zijn zowel de. De meest comfortabele relaxstoel in de markt.


De stoel is traploos verstelbaar en op elke positie te fixeren met remsysteem. Vanaf 5- gratis verzending. Bekijk hier meer kampeermeubilair van Crespo ! Voorzien van een ovalen H- vormig geanodiseerd frame voor extra stabiliteit.

Optimaal comfort door gepolsterde bekleding met een open celstructuur waardoor er geen vocht wordt vastgehouden en elastiekverbindi. Zeer comfortabele campingstoel met een ovalen H-vormig geanodiseerd frame voor extra stabiliteit. Door de elastiek bevestiging van het. Nog enkele stuks op voorraad!


Crespo al -2kleur (donker grijs) in standen verstelbaar stoeltje. Omgeenappels met peren te vergelijken, is gekozen voor vier verschil- lende merken en typen relaxstoelen die wat uitvoering betreft het meest op elkaar lijken. Crespo relaxstoel al - 2met hoofdkussen kleur (donker blauw) zeer comfortabele relaxstoel. Dat zijn de Lafuma Futura, de Bardani Riposo, de Travellife. Een relaxstoel is een traploze standen-.


Relaxstoel Delft en tenslotte de Crespo. Crespo AL - 2traploos verstelbare relaxstoel met hoofdkussen. Je zou dit wel de meest comfortabele relaxstoel kunnen noemen.


Ideaal om lekker in de tuin op te luieren of mee te nemen wanneer je op vakantie gaat en in volledige luxe wilt kunnen zitten. Topmodel van de relaxstoelen. Kenmerken Open celstructuur waardoor geen vocht wordt vastgehouden. Een groot voordeel is de verstelbare rugleuning en de verstelbare ondersteuning voor de benen.


Mocht er beperkte ruimte zijn, kunt u . Dankzij het remsysteem kan deze campingstoel traploos worden versteld. Je kunt de stoel dus op elke gewenste sta.

De elastiekverbinding van het doek aan het frame zorgt daarnaast niet alleen voor stevigheid maar ook voor optimaal comfort. Door het verstelbare systeem en het remsysteem kun je de stoel in elke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts