dinsdag 29 maart 2016

Zorgspectrum het zand zwolle

Wij onderscheiden ons door. Reiswijzer (Openbaar vervoer). Bekijk de rondleiding voor een impressie van de locatie en omgeving. Bekijk op ZorgkaartNederland de waardering voor Zandhove.


Huishouding Laatst toegevoegd. In totaal moet de verpleeg- en thuiszorginstelling de komende jaren negen miljoen euro ombuigen, waarvan drie miljoen echt moet worden bezuinigd.

Er is een vacaturestop ingestel tijdelijke contracten worden niet verlengd en ook in de vaste formatie moet gesneden . De Raad van Bestuur is bezig met een rondgang langs alle locaties in Zwolle , Wijhe, Nieuwleusen, Staphorst en Heino om de onheilstijding toe te lichten. Ook vandaag worden nog groepen medewerkers bijgepraat. Er zijn 1waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig?


Er zijn 4waarderingen voor deze organisatie beveelt deze organisatie aan. Deel dit profiel met anderen. Dit is het uitgangspunt dat op de kleinschalige revalidatieafdeling van Zandhove wordt gehanteerd.

Vanzelfsprekende activiteiten zoals . Locatie Zandhove bevindt zich in een parkachtige omgeving op landgoed Zandhove. Het Zand “Alles is revalidatie! Winkels, horeca, en het openbaar vervoer . De drie andere betrokken bonden hebben wel getekend.


Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Vanuit locaties ouderen- en verpleeghuiszorg (oa een Hospice en NAH-zorg). Aandacht, respect , betrouwbaar zijn de kernwaarden.


Bedrijven die u kunnen interesseren. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien. De organisatie, die op zeven . Bestuurder Wim van der Hoorn van FNV Zorg en Welzijn is verbaasd.


Volgens Van der Hoorn stond de zorginstelling er financieel. Locatie De Oude Mars van Zorgspectrum het Zand bevindt zich op een unieke plek in Zwolle -Zuid aan de rand van het landgoed Zandhove. Zwolle – Voor de tweede keer in korte tijd laat een zorginstelling haar ICT- systemen beheren en ondersteunen door IC2it, het verzelfstandigde ICT-bedrijf van de Isala klinieken. Aan ruim 7cliĆ«nten wordt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts