woensdag 30 maart 2016

Gebruikt ijzer te koop

Metalen, Gebruikt , IJzer , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Nog enkele gebruikte stalen tanks te koop van 3of 5liter ideaal als brandton, kachel , palingrokerij etc. Er zijn veel verschillende afmetingen beschikbaar.


Wilt u weten of de juiste afmetingen beschikbaa… Prijs o. Oud ijzer , koper en andere staalsoorten kunnen eenvoudig op deAfvalMarkt.

Plaats gratis en vrijblijvend een opdracht. Staal wordt in een scala aan toepassingen gebruikt , waaronder woningbouw, constructiebouw, verbouwingen, ondersteuning, kunst en meubels. De roest die na verloop van tijd bij onbehandeld staal ontstaat, heeft een bruinige tint en laat af op hetgeen wat het aanraakt, bijvoorbeeld kleding. Om roest tegen te gaan kan . Te koop aangeboden: IJzeren buis.


Boxtel (Noord-Brabant) . Wie koop er oud ijzer in, in de buurt van Nijlen? En haalt het zelf ook op?

In de loop van volgende week heb ik wat oud ijzer over. Afbraak metalen constructies, machines,liften, stookplaatsen,. VCA gecertificeerd - geen verkoop vanafbraakmateriaal. U vindt hier de adressen van alle handelaren in oud metaal. Voor inkoop en verwerking van oud ijzer en overige ferro- en non-ferro- metalen.


H balken “U” of “H” balken die veelal in de bouw worden gebruikt noemt met balken- of balkijzer. Oud balkijzer is veelal terug te vinden in sloopprojecten. Soms is het ijzer gegalvaniseerd of geverf maar vaak is het schoon ijzer en levert meer op dan blik of gruis. De prijs per kilo varieert van . Uw dagelijkse overzicht van alle actuele van Oud IJzer prijzen en andere metalen. Wij nemen eigenlijk alle soorten metalen en metaaldragers in.


U zocht een bedrijf wat voor u in Veenendaal of de regio Veenendaal uw oude ijzer of metaal kan ophalen en wat dat betreft heeft u het bedrijf gevonden! Heeft u niet de mogelijkheid u metalen of oud ijzer bij ons aan te bieden maken wij graag een afspraak bij u in Wageningen te komen ophalen. Wij kopen uw metalen altijd tegen de dagprijs en wegen bij u op lokatie, lees meer. Draag uw steentje bij aan het milieu en breng uw non-ferro- en ferrometaal bij Kapteijn Metaalrecycling in Amsterdam. Of maak gebruik van de ophaalservice.


Grote hoeveelheid oud ijzer te koop (geschat gewicht: ongeveer kg).

Graag een seintje indien je geïnteresseerd bent. Mogelijkheid tot afhaling ter plaatse met vrachtwagen of remorque. U kan bij Van Hees metalen terecht voor het leveren van alle soorten schroot, de huur van containers voor metaalafval, alle afbraak en opruimingswerken van staalconstructies en de verkoop van nieuw ijzer.


Antoon Hinderiks, IJzer - en metaalhandel. Vernietigen, sloopwerken en demontage van diverse materialen. Tevens nemen wij ook diverse sloop en demontage werkzaamheden aan zoals slijp en brandwerk.


Ook verkleinen, sorteren en ontmantelen wij oude machines. Ook maken wij u fabriek van binnen vrij van al uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts