maandag 14 maart 2016

Londen stedentrip

Ontdek onze prijzen en service! Naast bekende bezienswaardigheden zoals de Tower Bridge en Buckingham Palace zijn er ook veel musea. Bewonder iconische bouwwerken zoals de Tower Bridge en Buckingham Palace tijdens een stedentrip Londen.


Aan boord van de ferry van Stena Line vindt u volop vermaak in de divers bars, bioscoop, restaurants en het casino. U heeft de volle dag de tijd .

Info over de Sta Activiteiten en Hotels. Boek eenvoudig en snel een stedentrip Londen. Je mag bekende bezienswaardigheden, zoals Big Ben en Tower Bridge natuurlijk niet missen.


Maar er is nog zo veel meer. Hier vind je de leukste bekende én onbekende . Boek met TUI jouw citytrip en kies uit de beschikbare hotels in Londen. Struin door deze wereldstad en geniet van de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is.

Wat dacht je van de Big Ben, de Tower Bridge of the London Eye? Londen of stel je zelf je stedentrip samen. Cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen . Na aankomst ben je al met twee uurtjes rijden in Londen. En met Eurostar spoor je budgetvriendelijk in minder dan uur tot in het centrum van de Engelse metropool. Nu de feestdagen in aantocht zijn veranderen de meeste grote steden hun straten in sprookjesachtige taferelen.


Ik geef je ook nog handige tips voor als jij op reis gaat! Vergelijk de beste deals voor complete reizen. Bekijk ons ruime en scherp geprijsde aanbod hotels , vervoer en leuke excursies. De Britse hoofdstad ligt bezaaid met architecturale pareltjes. Die brengt je onder meer langs de wereldberoemde Big Ben, de Houses of Parliament, het reusachtige London Eye, de Millennium Bridge en de majestueuze Tower Bridge.


Deze wereldstad biedt luxe winkelstraten, theaters, swingende uitgaanscentra, historische kerken, en spraakmakende musea. Een bijzondere combinatie van hypermodern hip en traditioneel Brits. Je kunt er culinair genieten, want alle wereldkeukens vind je hier.


Inclusief vluchten, hotel én ontbijt!

Of u nou wilt winkelen in gigantische warenhuizen als Harrods of Selfridges, of dat u wilt genieten van musea, . Goedkoop op vakantie in Londen. De oudste (12) heeft er al direct een beeld bij. Onze andere twee dochters (9) hebben eigenlijk geen idee waarom ze blij zijn maar ze voelen gewoon aan dat het gaaf gaat worden. Dus op dat moment begint de zoektocht . Goed voor een goedkoop weekendje weg, arrangementen en last minute hotels in Londen.


Hostels, restaurants, vervoer, en natuurlijk bezienswaardigheden en activiteiten. Tips nav ons weekendje Londen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts