donderdag 10 maart 2016

Hortensia planten per m2

Wij adviseren om stuks hortensia per meter aan te planten voor een mooie dichte border. Wat is de beste planttijd ? En hoeveel planten per m? Hoeveel zijn er nodig per bak om t volgend jaar redelijk dicht te krijgen? Voor direct een dicht resultaat . Plantafstand , Stuk(s) per m2.

Minimale afname, stuks. De bloemen worden nooit blauw, ook niet bij een hoog ijzergehalte of zure grond. Geschikt voor halfschaduw-schaduw of voor een zonnige plek mits de grond voldoende vochthoudend is. Bloeitijd: Juni - September. Standplaats: Halfschaduw - schaduw.


Hoogte volgroeide plant : 1cm. Door ons geleverde potmaat: Ø cm. Advies aantal per vierkante meter: planten.

Ik heb jonge haagplanten staan (2j). Mag ik de zijkanten hiervan al snoeien? Zo ja, wat is de plantafstand voor de taxus en annabelle?


Had ergens gelezen dat je maar annabelle per mmag . Elk jaar gesnoeid afmeting momenteel 1. In tegenstelling tot tal van andere H. Witte bloemschermen net als de gewone klimhortensia. In strenge winters verliest hij wat bla in milde winters helemaal wintergroen. De bloeiperiode is juni - juli.


De hoogte na jaar is meter. Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1. Deze plant is matig winterhard. Dit is de hoogte en breedte na ongeveer jaar groei. Om een mooie tuin te creëren vinden wij het niet verstandig bij het planten uit te gaan van de uiteindelijke eindgrootte van de plant.


Uiteindelijke hoogte: 1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts