maandag 28 maart 2016

Typetuin test

Test hier je typesnelheid met onze gratis typetest! Deze typetest online meet gratis jouw typesnelheid in aanslagen per minuut en in woorden per minuut. Zodra je begint te typen begint de seconden typetest. Let op de juiste houding en probeer niet naar . Speel dan hier het vuilnisbakkenspel!


Login met je gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang.

Test dan hier je typesnelheid met dit leuke springspel! Je kunt je typesnelheid meten door zo snel mogelijk van blad naar blad te springen. Zo kan leren dus ook leuk zijn! Typetuin Jumping Lilies. Binnenkort een spreekbeurt houden over blind typen?


Wil je het hele boek lezen? Of een leuke muismat knutselen? Kijk hier naar de allernieuwste downloads. Liever typespelletjes spelen?

Hoe snel type jij als je onder druk staat? De enige typecursus met bekroonde adaptieve leermethode. Dit heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van het letter- en woordbeeld en zorgt ervoor dat schrijven een automatische en eenvoudige handeling wordt. Hierdoor verbeteren de leerprestaties én neemt het zelfvertrouwen toe. Via het gratis typetest spel test.


Lou (7), Ischa (9), Roxy (11) en Doris (12) vertellen over hun ervaringen met een betaalde typecursus. Een online typcursus met oefeningen en games. Meester Warbol geeft aanwijzingen wat je moet doen tijdens de cursus. Ook beschikbaar voor scholen.


Op de basisschool bleef ik altijd over en tussen de middag mochten we als het regende op de computer. Heb je de typecursus behaald? Dan ontvang je ook je eigen typediploma. Naast online cursussen verzorgt Success Society ook klassikale cursussen op diverse scholen door heel Nederland. Zij bieden klassikale lessen aangevuld met weken thuis online oefenen.


Als we het programma voor het eerst openen zijn we allebei aangenaam verrast. Wat ziet dit er mooi uit. Je zit achter je computer om een flink stuk te typen. Maar wat duurt het toch lang!

Je zoekt je rot naar de juiste knopjes, je krijgt kramp in de twee vingers die je maar gebruikt en de tekst wordt maar langzaam langer. Tijd om blind te leren typen dus! De kinderen van nu hebben maar mazzel wat betreft leren typen.


De klassikale typecursussen zijn veel leuker om te volgen en ook online zijn er zijn verschillende typecursussen te vinden waar je leert om blind te typen. Of het nou bloedheet was of niet, ik had anderhalf uur typeles in de brugklas. Ik zie mezelf nog zitten iedere vrijdagmiddag. Op de ouderwetse manier natuurlijk, met een echte typemachine.


Steeds opnieuw weer lettercombinaties overtypen uit een gekopieerd boekje. Zonder naar je vingers te kijken, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts