dinsdag 22 maart 2016

Houtworm verdelgen

De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof.


Of u laat het door een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf doen.

Bij de laatste krijgt u in ieder geval garantie. Houtworm bestrijden kan op twee manieren. Onze lokale bestrijder helpt u snel af van de houtworm. Na het bestrijden van de houtworm krijgt u van ons een garantiebewijs.


Hiermee bent u gegarandeerd verlost van dit vervelende ongedierte en uw hout is weer mooi hout. Neem direct contact op met De Bestrijdingsbrigade voor meer informatie! Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden ? Gelukkig weet oma raad met haar huismiddeltjes.

Lees hier hoe je te werk gaat en je hout weer gezond maakt. En hoe bestrijd je houtworm? Zelf bestrijden is duur, gevaarlijk en niet efficiënt. Een oppervlaktebehandeling heeft alleen effect wanneer houtwerk onbehandeld is. Om het houtworm bestrijdingsmiddel goed in het . Je voorkomt aantasting door houtwormen als je het hout beschermt met verf, was of beits.


Heeft u last van houtworm? Neem contact op met Rentokil Property Care voor meer informatie over de bestrijding van houtworm. Als u geen specialist onder de arm neemt om de houtworm te bestrijden dan kunnen de larven uw houten constructies enorm verzwakken.


Hout dat aangetast is door houtworm kan zo verzwakt zijn dat het in elkaar zakt. Een houten dakgebinte kan dus inzakken bij een grote infestatie van houtworm. Hallo, In ons huidig Triplex appartement zitten we met een probleem. We hebben namelijk last van houtwormen. Beneden is er een soort washok met houten balken die écht volledig aangetast zijn door de houtwormen , maar daar hebben we nooit belang aan gehecht, aangezien dat hok bijna niet . Spring naar Bestrijden - Bestrijden.


Dat is ook de reden om dit bericht met tips te maken, hoe om te gaan met houtworm in huis.

De mogelijke opties in onderstaand overzicht zijn ontstaan toen we zelf te maken kregen met ernstige houtworm in de balken. Veel balken moesten na de verdelging gerepareerd worden . Je herkent houtworm aan de ronde gaatjes in het hout. Met een speciaal product kan je houtworm bestrijden zodat het hout volledig herstelt en weer zijn originele kracht uitstraalt.


Wat is de beste behandeling en bestrijding tegen houtwormen? Welk bestrijdingsmiddel gebruik je hebt best om houtwormen te verdelgen? Kan je makkelijk houtworm verwijderen uit meubels, parket, laminaat en zolder?


Informatie over het bestrijden van houtworm in uw woning, schuur of andere ruimtes. Wij bestrijden de huisboktor, gewone houtworm en de grote houtworm exemplaren. Beestjes Kwijt brengt u in contact met een geselecteerde lokale ongediertebestrijder! In een mum van tijd uw ongedierte kwijt. Ze graven er gangen doorheen en eten op wat ze tegenkomen.


Het hout verzwakt en kan op een gegeven moment doorbreken. Als dat hout niet ergens achter de schuur ligt, maar een balk in je huis of je vloer is, dan levert dit een levensgroot probleem op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts