donderdag 17 maart 2016

Trend kerst 2016

See more ideas about Decorations, Birthdays and Boho style. Scandinavian ChristmasIkea Ikea IkeaNordic Christmas. Het IKEA-gevoel, dat krijg ik van deze trend ! Veel warme kleuren, zoals marsala en warm groen. Je leest het in deze blogs!


Oh wat hebben we dit jaar lang geduld moeten hebben.

Er is weer een romantische trend , een landelijke stijl, een vrolijk thema plus . Ze geven een rustige uitstraling maar door de kleur en het glimmen de materiaal geven ze een chique uitstraling. Leef je creatief lekker uit deze kerst , er is keuze genoeg om . Natuurlijk is ook dit jaar de trend van de traditionele kerst een ding, maar volgens Jansen spelen we steeds meer met funky elementen. Yes, je hebt een match met die ene knapper maar nu komt de volgende horde: de perfecte openingszin bedenken.


Geen zorgen, want onderzoek laat zien dat je . Koudere dagen betekent ook dat de feestdagen in aantocht zijn en dat betekent dat we weer heerlijk naar de kerst toe gaan. Ook voor de kerst zijn er weer prachtige interieur trends bedacht. Met onze blog nemen we je vandaag mee in de trends voor deze kerst.

Gecombineerd met prachtige inspiratie . Joehoe, het is weer (bijna) kerst ! De kerstbomen zijn weer volop te koop, om over de versieringen nog maar te zwijgen. Ook dit jaar kun je weer helemaal los met de aankleding van je huis en boom. Kerst is bij uitstek het moment om je huis gezellig aan te kleden, of je nou een romantisch, stoer of . Dit jaar wordt die opvallende kleur vervangen door blauw!


Kerstpakketten - Het grootste aanbod van . Tuincentra in Groningen zijn, een maand voor Sint Maarten, druk bezig met het optuigen van hun. Kun jij ook niet wachten tot het weer kerst is? In onze vestigingen kun je gelukkig alvast genieten van een waanzinnige kerstshow. Bij Intratuin vind je kerstdecoratie in alle soorten en stijlen om je huis helemaal klaar te maken voor de donkere dagen. De nieuwste trends voor een romantische kerst.


Beginnen de kerstkriebels al te komen? Dan is het tijd om eens even goed na te denken over de look van je interieur tijdens de kerstdagen. Kom maar op met die versiering! Dit zijn onze favoriete looks! Inventariseer wat je nog . Heb je zin om je huis weer vol in de kerstsfeer te brengen?


Met een kerstboom , wat kerstverlichting en kerstballen kun je flink los gaan.

Maar je kunt er ook voor kiezen je interieur in één gehele kersttrend te veranderen. Van natural: loved by nature en natural: winter sky, elegance: gala dinner of traditional: . Kies je voor de stoere, rustiek of Out of Africa stijl. Of houd je het wat traditioneel met rood?


Net als de modewereld en de interieur industrie is ook de kerstwereld gevoelig voor trends. Ieder jaar zijn er wel nieuwe kleuren die een rol spelen in de Kerstwereld. Wij hebben alle trends voor kerst van dit jaar op een rij gezet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts