donderdag 10 maart 2016

Beerze bulten openingstijden

Algemene openingstijden. Tijdens de officiële schoolvakanties en feestdagen gelden er andere openingstijden. Bekijk hier de openingstijden van het Beerze Bulten en alle faciliteiten. NB: Zwembad Beerze Bulten is een semi-openbaar zwembad in Overijssel en wij bieden op meerdere tijden zwemles aan.


Kinderen vanaf jaar en volwassenen: € p. Hieronder vindt u onze algemene openingstijden.

Voor onze verblijfsgasten gelden er ruimere openingstijden , deze ontvangt u bij aankomst. Tijdens vakanties en feestdagen gelden er andere openingstijden , deze zullen t. Openingstijden voorjaarsvakantie. Als verblijfsgast is het Giga Konijnenhol inclusief en kunt u elke dag gebruik maken van de overdekte speeltuin.


Buiten het kampeerseizoen om, kunnen ook daggasten elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag het Giga Konijnenhol bezoeken. Kijk hier voor de actuele openingstijden. Ga alsmaar rechtdoor (ongeveer km) tot je bij een rotonde komt.


Neem bij deze rotonde de derde afslag naar de N36.

Sla rechtsaf naar de Beerzerweg. Rijd door naar de Kampweg. Wil je weten wanneer je kunt komen spelen? Hier vind je de openingstijden voor het Giga Konijnenhol!


Let op: vanaf augustus zijn we weer geopend voor dagrecreatie, kinderfeestjes, zwemmen, bowlen en meer! Het prachtige binnen- en buitenbad van Beerze Bulten biedt voor elk wat wils. Een heerlijke zwembeleving voor jong en oud!


De baden zijn gemaakt van roestvrij staal en de attracties bieden continu zwemplezier. Het zwembad is zelfs toegankelijk voor een spetterend zwemfeestje! Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het er doen. Giga Combi Actie Wilt u niets missen tijdens uw dagje uit op de Beerze Bulten ? Leef je uit op de nieuwe spectaculaire bowlingbanen in het Giga Konijnenhol van Beerze Bulten ! De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder.


Met alle wensen werd rekening gehouden ook voor de kinderen. Goede en zeer aardige bediening. Er was een super speelhoek voor de kinderen die daar dan ook gretig gebruik van maakten.


Wij gaan er zeker weer eten wanneer wij op de Beerze Bulten verblijven.

Stap tijdens het fietsen even af bij Camping de Beerze Bulten in Beerze. Op zoek naar informatie over Vakantiepark De Beerze Bulten in Beerze? Bel onze receptie voor meer informatie.


Beautysalon Op reservering . Kom genieten in dé sauna van Overijssel, Beerze Bulten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts