donderdag 17 maart 2016

Portulaca stekken

Een schattig veelkleurig bloeiend plantje, met vrolijke kleuren, gemakkelijk, en ook op plekken met de hele dag zon geen probleem, vanwege zijn dikke vlezige blaadjes. In de schaduw bloeien ze minder, dus vol in de zon! Gemakkelijk te stekken , gewoon een takje in . Geef de planten om de vier weken een kleine dosis vloeibare mest, vanaf het moment dat er bloemen verschijnen.


In het volgende voorjaar kunt u er stekken van nemen, die.

Tuinforum onderwerp: zaadjes portulaca. Ik heb pas een hele mooie portulaca carnaval gekocht. Kun je daar ook zaadjes vanaf halen?


Ik verwijder nu elke keer de uitgebloeide bloemen zodat het langer. Deze Portulaca wordt voornamelijk door stek vermeerderd. Portulak ( Portulaca grandiflora) Is dit plantje te stekken ? En zo ja hoe doe ik dat.

Portulaca kunnen worden gekweekt uit stek , net snijd de stengel van de plant met een schaar of gewoon plukken ze. Een stek van inch hoog is rustig genoeg om een ​​nieuwe fabriek te maken. Leg deze cutting centimeter uit elkaar in de grond toen ze water. Als je gaat om te beginnen uit zaden, meng zaad met rivier . Tuinplanten stekken is niet zo moeilijk als het misschien lijkt.


Heb je een mooie plant in de tuin staan? En vind je die zo mooi, dat je er nog wel een van zou willen hebben? Dan kun je natuurlijk naar het tuincentrum scheuren om er snel nog eentje te halen.


Maar leuker is eigenlijk nog om je plant zelf te stekken. Dan hoef je geen nieuwe plant te kopen, en het is superleuk om je eigen . Portulaca Seedlings Ye succulent faimly ka member hai, aur iska plant kafi kam care leta hai, saal bhar hara. Net als de Mesambryanthemum (ijsbloemen) en de Gazania sluiten de bloemen van de Portulaca zich als het donker wordt of als de lucht zwaar. Postelein Portulaca , weken geleden binnen gezaai staat nu al boven de grond.


Het meest dankbare plantje wat ik ooit ben tegen gekomen. Schattige bloemetjes in verschillende kleurtjes. EĆ©njarige, laagblijvende border-, perk- en rotstuinplant met enorm rijke bloei in zachte heldere kleuren.

Voor zonnige en warme standplaatsen. Op vetplanten lijkende vlezige holle blaadjes. De Portulaca doet dan ook wel aan een vetplantje denken. AddThis Sharing Buttons. Minimum planthoogte, cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts