dinsdag 29 maart 2016

Outdoor challenge run

Tijdens de wedstrijd zullen de deelnemers moeten Navigeren, Lopen, Fietsen, Kanoën, Steppen en . De deelnemers kunnen kiezen uit een uurs race of een uurs parents child race. Mooi goed georganiseerd evenement! Er wordt gezorgd voor een uitgebreid springprogramma, waaronder een springkussen voor de kinderen.


De laatste deelnemer wordt rond 17. Ook leuk voor de toeschouwer.

Ditmaal zit de run middenin de meivakantie. Stefon Diggs Makes Miracle TD Catch on Last Play, Vikings Win! Wij hopen dat weer velen de weg naar onze mooie Park weten te vinden.


Het parcours is voor een groot gedeelte helemaal nieuw en uitdagender dan . This event will be a trail run race, with Adventure Obstacles within the route. Over Go Challenge : Hier vind je alles voor een actief dagje uit! Zo zijn er allerlei outdoor activiteiten zoals kanovaren, boogschieten en klimmen.


Ideaal als personeelsuitje, schoolreisje of familiedag.

In restaurant de Forest Lodge kun je heerlijk eten en drinken en je kunt zelfs overnachten in het Forest Lodge Hostel! Zin om te komen kijken bij de All Terrain Challenge ? Tussen 10:en 12:passeren. Dit jaar vind de race plaats op september.


Start en Finish zijn als . Outdoor challenge run Oldenzaal. Eric van den Ham won bij de veteranen de korte survivalrun en Dries Kelderman deed dat op de middellange survivalrun. Daarnaast was er ook Zwols succes bij de . Tijdens dit sportieve landelijke evenement worden de deelnemers tot het uiterste getest als het gaat om uithoudingsvermogen, lichamelijke kracht en zelfs een beetje moed. Over een natuurparcours van zeven of . If you have already registered please login here.


The North Face Malaysia. Op recreatieterrein Het Hulsbeek in Oldenzaal konden liefhebbers van survival vandaag hun hart ophalen. Deelnemers moesten door water lopen, klimmen in touwen en netten, . De Challenge Run bestaat uit twintig verschillende outdoor activiteiten. Klimmen, varen, schieten en rennen op het GoChallenge terrein!


DOCUMENT CENTER APELDOORN.

Tijd om naar buiten te komen en daarom hoef je niet steeds de auto te nemen om naar één of ander pretpark te rijden. Het lenteweer is in aantocht. De Bremweide aan het Bosuilstadion vormt een groen eiland van hectare in een stadsomgeving, met grote .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts