maandag 19 juni 2017

Orchideeen kwekerijen nederland

Orchideeën , daar wilde Rik Claessen alles over weten. Documentatie en boeken lezen was voor Rik Claessen helaas niet mogelijk door zware dyslexie. Deze “ handicap” heeft hem echter niet weerhouden om van zijn grootste hobby zijn beroep te maken.


Door op bezoek te gaan bij kwekers wist hij toch alles te leren over . De beste kwaliteit, het breedste assortiment! Speerpunten waar we samen met onze afnemers en toeleveranciers continue aan werke.

Deze dagen kom je de kwekerij nog steeds tegen in het park. Onder andere de cymbidium, de phalaenopsis, het venusschoentje en zeldzame orchideeën vind je in grote getale terug . Waar liefde voor product, vakmanschap en techniek samenkomen. Dendrobium Nobilé is onze specialiteit.


Wij zijn De Hoog Orchids. Op zich niet zo heel bijzonder, maar we houden onze kassen en gewassen het hele jaar door op temperatuur zonder aardgas. Bij ons in Ter Aar staat dus de eerste Kas Zonder Gas van Nederland.


Bekijk in totaal Orchideeen kwekers bedrijven in nederland.

De mooiste en beste Phalaenopsis vindt u bij orchideeënkwekerij Ter Laak Orchids in Wateringen. Onze verse orchideeën zijn op duurzame wijze gekweekt door vakmensen. Samen met onze medewerkers zorgen wij voor kwaliteit op elk vlak in onze bedrijfsvoering. Het resultaat: een breed assortiment Phalaenopsis, een . Internationale Pflanzen Messe (IPM) plaats in Essen te Duitsland.


De grootste internationale vakbeurs op het gebied van sierteelt en techniek. Exporteurs, kwekers , veredelaars en toeleveranciers vanuit de gehele wereld tonen hier hun aanbo nieuwe producten of concepten. Vele kleuren, soorten, groot en klein.


Maar ook het adres voor bloemwerk, rouwbloemwerk en het laten vullen van mooie potten en vazen. Tevens rondleidingen, voorlichting, verzorgingstips etc. Kwekers die we nog niet bezocht hebben, (of in een enkel geval zo slecht waren dat ze geen eigen pagina verdienen), vind je verderop op deze pagina. De enkele orchideeën die te koop zijn, zijn ook nog eens van andere kwekers , maar wel van goede kwaliteit. Wooning Orchids is een moderne orchideeënkwekerij van negen hectare, gevestigd in Bleiswijk ( Nederland ). U kunt bij ons terecht voor Vlinder- en Bamboe orchideeën.


Al vier decennia leveren wij orchideeën over heel Europa. Veel van onze orchideeën zijn uitermate geschikt voor de woonkamer, hebben een lange bloeitijd en zijn vrij eenvoudig in onderhoud. Aanmelden voor de nieuwsbrief.


De openingstijden van alle vestigingen van Orchideeen Kwekerij Wekking in Nederland vindt u op Openingstijden.

De meest volledige site met ruim 66. De campagne voor orchideeën wordt georganiseerd in samenwerking met alle pot orchideeën kwekers in Nederland. Specialized in Botanical Orchids and Bromeliads.


We yearly visiting several events in France, Belgium, England and Netherlands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts