donderdag 29 juni 2017

Dodenboek preston child

Pendergast thriller Paperback. Tijdens de catastrofale galaopening in het New Yorkse Museum of. Maar hij heeft een gedreven, dodelijke vijan die hem al zijn hele leven achtervolgt: zijn levensgevaarlijke maar geniale bro.


Het New Yorkse Museum of Natural History krijgt haar gestolen juwelencollectie tot stof vermalen terug. Om de PR-nachtmerrie te bezweren besluit de directie de Tombe van .

Hier moet hij het opnemen tegen zijn levensgevaarlijke, maar geniale broer Diogenes. Gevolg: een levenslange drift naar grootscheepse wraak. Dit lijkt bijna te lukken bij de opening van de tentoonstelling van het graf van Senef in het . Superspannende thriller. Deze boeken zijn een pendergast thriller. Hij schreef zeventien populaire techno-thrillers en horrorromans, waarvan vier alleen en de overige met Lincoln Child.


Diogenes stuurt het New Yorkse Museum of Natural History zijn . Preston , Child - Dodenboek.

Dit auteursduo heeft samen al meer dan boeken geschreven, en alle lezers zijn het er roerend over eens: dit koppel is het beste wat het thrillergenre de laatste . Zie ook mijn andere aanbiedingen en thri… € 00. Verzending via BPost (Euro). Engels: Marjolein van Velzen omslagontwerp : Pete Teboskins omslagfotografie: Corbis. Drukgeschiedenis: 1e druk : nov. AmsterdaLuitingh, 431p.


Not available in stores. Reviews en beoordeling Dodenboek. Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt?


Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano! Meer dan (tweedehands) uitgaven beschikbaar vanaf € 00. Vandaag voor 23:uur bestel zaterdag bezorgd of ophalen! Westport, Connecticut (Verenigde Staten).


Er staan boeken van deze auteur op BoekMeter. Er is in totaal 3keer op deze boeken gestem met een gemiddelde van sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 69 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts