woensdag 28 juni 2017

Zwemmen lommerbergen korting

Wilt u een dagje komen zwemmen in het Subtropisch Waterparadijs? De kids ravotten in het Kids Junglebad en gaan achter elkaar van de glijbaan. Lekker dobberen in het golfslagbad of ontspannen in de Exotic Garden kan ook.


Beleef een dag vol waterpret voor jong en oud. Wowdeal maakt je leven leuker met kortingen van tot op de beste deals bij lokale bedrijven. Een restaurant bezoek, een weekendje op hotel, naar de sauna.

Landal de Lommerbergen in Reuver ligt op één van de mooiste plekjes aan de Maas en is makkelijk bereikbaar vanaf Roermond en Venlo. Niet geldig icm andere acties, kortingen en Niet geldig voor het vroege vogel en avonduur tarief. Niet geldig in de voorjaarsvakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie (Zuid-Nederland.) Niet inwisselbaar tegen contanten. Kom nu zwemmen in ons Subtropisch Waterparadijs en . Het zwembad beschikt over verschillende glijbanen, peuterbaden, een.


Iedere laatste zondag van de maand! In de komende weken verspreiden wij in de regio Venlo. Naast het bungalowpark is het subtropisch zwemparadijs gelegen.


Hier word je als ouder weer net zo jong en opgetogen als uw kin wanneer u vol overga.

Hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel zwemplezier ! Spanning en sensatie voor de kinderenTerwijl de kinderen lekker rondspetteren in het zwemba gaan de ouders ontspannen in de Exotic Garden. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes! KORTING LIMBURG CARD: EU korting op een entreebewijs voor het subtropisch zwemparadijs. Kortingsbon voor Landal Het Vennenbos en Lommerbergen. Hardinxveld-Giessendam, ZH.


In het Subtropisch Waterparadijs is voor ieder wat wils. De allerkleinsten vermaken zich in het Kids Junglebad en de oudere kids zoeven van de glijbaan. Tips, aanbiedingen en korting ! Limburgse Peel vlak bij Venlo. Centerparcs Limburgse Peel Subtropisch . De Lommerbergen is één van de populairste vakantieparken van Landal. Vakantie Park Lommerbergen.


Landal beschikt over twee bungalowparken met een subtropisch zwemparadijs: het Vennenbos (Hapert) en de Lommerbergen (Reuver). Alle twee zijn het mooie zwemparadijzen die zeer geschikt zijn om een dagje te komen zwemmen. Op zowel het Vennenbos als de Lommerbergen kunt u dagtickets kopen. Het is natuurlijk niet een lekker warm babyzwemmen temperatuurtje, dat water, en er zal ook wel chloor inzitten.


Het vennebos en lommerbergen kunnen wel.

Een dagje shoppen in één van deze steden behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Of genieten van de natuur langs de oevers van de Maas. Maar eigenlijk hoef je dit autovrije park niet eens af om het hier naar je zin te hebben. Wie: Renée, (12), Anne (12), Tom (14) en Stan (14) Wat: zwemmen Waar: subtropisch zwemparadijs van Landal Lommerbergen in Reuver Waterpret scoort natuurlijk altij maar helemaal als het buiten rotweer is.


Het dikke grijze wolkendek kan ons niets schelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts