dinsdag 13 juni 2017

Bergthee kopen

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Binnen 2-werkdagen bezorgd! Bestel vele soorten Planten met korting tot ! Bergthee (Gaultheria Procumbens) kopen voor slechts: € 3. Vandaag besteld is morgen al in huis!


Het eerste wat opvalt aan bergthee , ook bekend als Gaultheria procumbens, zijn de opvallende bessen.

Ook het blad is schitterend. De ovaaltjes zijn het grootste deel van het jaar frisgroen en verkleuren in de herfst naar dieprood tot purper. Dit laat de kleur van de . Naam – afkomst Sideritis Sideritis syriaca (Crete) Sideritis euboea (Delphi) Sideritis raeseri ( Parnassos) Sideritis cladestina (Peloponese) Sideritis parxoliata (Mt.


Athos). De plant groeit het mooist in de volle zon of halfschaduw. Plant hem in vochtige, lichtzure, doorlatende grond om zo lang mogelijk van deze unieke bergthee te genieten. U kunt de Gaultheria produmbens eenvoudig online kopen in . Voor de bloemen van de bergthee Gaultheria procumbens, hoef je deze plant niet in de tuin te zetten.


De belangrijkste reden om de bergthee in de tuin te planten, is dat hij een fantastische bodembedekker is.

Ze zijn wit en erg klein. Heerlijke, biologische kruidenthee. Gebruik: Mythologie – geschiedenis Dioskourides noemt dit kleine struikje dat op bijna alle Griekse bergen groeit, “sideritis”, omdat men in de oudheid geloofde dat dit kruid wonden kon genezen die veroorzaakt waren door ijzeren objecten. Op Kreta is de plant inheems en wordt hij buiten bergthee ook . Griekse bergthee , ook bekend als Sideritis of ironwort, van gecontroleerd biologische teelt.


De thee is zowel koud als warm te drinken op ieder moment van de dag. Het duurt even voordat een gesloten mat is ontstaan. In de maanden juni en juli bloeit Gaultheria procumbens ´Big Berry´ met rozewitte kleine bloemetjes.


Na de bloei verschijnen oranjerode . Van oorsprong groeit de plant in de V. Hij groeit goed in vochtige . In Griekenland is bergthee op veel meer plaatsen verkrijgbaar. Vaak minder mooi verpakt, maar nog steeds een gezond en leuk souvenir uit . Nederland en België voor losse thee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts