woensdag 21 juni 2017

Wandelroutes oirschot

De mooiste wandelroutes in (de buurt van) Oirschot op RouteYou. Gemeente Oirschot telt maar liefst vier Ommetjes, waarvan een in Oostelbeers, een in Middelbeers, een in Spoordonk en een Ommetje in Oirschot zelf. Volg de slingerende beek de Beerze naar de Spoordonkse molen, loop rond de overstromingsvlakte van de Beerze en tuur naar de vele vogels in dit natte gebied dat. Zeker onder de liefhebbers van wandelen.


Dit is niet in de laatste plaats te danken aan een uitgestrekt netwerk van bijzondere wandelroutes , die je dwars door de Brabantse Kempen leiden. Geniet van de vele prachtige .

Find the best wandelen routes in Oirschot , Noord-Brabant (Nederland). See photos of the route. Rond Oirschot ligt het eerste wandelroutenetwerk van Nederland.


Met dit netwerk kunnen wandelaars zelf hun route en het aantal te lopen kilometers bepalen. In plaats van een pad met wegwijzers, volg je nu een routekaart of wandelgids. Daarin staan 1kilometer aan paden en wandelvriendelijke wegen door het . Balsvoort-tocht, Oirschot te Noord-Brabant.


Loop rond de overstromingsvlakte van de Beerze en tuur naar de vogels die dit natuurgebied rijk is, zoals de zilverreiger, aalscholver en kleine karekiet.

Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Het bestaat uit bossen, moerassen, heide en agrarisch gebieden. Bij de parkeerplaats aan de . Het netwerk bestaat uit 1kilometer aan wandelpaden! Grotere kaart weergeven.


Meer informatie over de wandelroutenetwerken is op deze pagina te vinden. Een andere wandelroute bij de Mortelen is hier te . Daar ligt er hier veel van. De route leidt ons door Oirschot over de Oude Grintweg, de weg van Boxtel naar Oirschot en de Fransman naar de boerderij van het Brabants Landschap aan de Lopensestraat no.


We kijken eerst even rond op de tentoonstelling en volgen de videofilm. De wandelroute blijkt voor ons wel een heel mager . De mortelen, De Schutskuil Oirschot. Wandelroutes in Noord Brabant.


Heerenvijvers is een landgoed ten zuiden van de Nederlandse plaats Oirschot. Het landgoed grenst aan het landgoed Hemelrijken, de Oostelbeerse Heide, de Straatse Heide en de Oirschotse Heide. Er zijn verschillende routes die u kunt wandelen. De afstanden van de routes variëren van 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts