woensdag 7 juni 2017

Ako restaurant rotterdam

Ook voor toeristen die Rotterdam bezoeken is het vanwege de grote diversiteit van cultuur, winkels, restaurants en dienstverleners absoluut een interessante plek die men beslist moet bezoeken. Ons afhaalrestaurant is er gevestigd en u kunt er terecht voor Surinaams, Chinees en Indisch. Hiervoor moet u echt bij ons zijn.


Misschien wel de lekkerste van Rotterdam. Afhaalrestaurant voor Surinaams, Chinees en Indisch eten.

Switch en blijf op de hoogte van aanbiedingen en acties van deze aanbieder via de actiemelder! Totaal aantal volgers: personen. Bij restaurant Akko in Rotterdam eten?


Akko Ik haal hier altijd een ding En dat ding is dawet. Wat is dawet nou weer zullen mensen denken. Bij voorbaat alvast mijn excuses voor de soms (in jullie ogen) vreemde gerechten maar ik hou gewoon van aparte dingen, sorry!


Akko Friendly people, made me a nice order of spicy fried noodles.

Akko , RotterdaBekijk onpartijdige beoordelingen van Akko , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Reserveren bij Akko is helemaal gratis. Reserveer snel uw tafel bij Restaurant Akko in Rotterdam. De meest volledige site met ruim 66.


Ontdek het menu van restaurant Akko in ROTTERDAM (Zuid-Holland). Specialiteiten: Surinaams keuken. Find restaurant reviews, menu, prices, and hours of operation for Akko on TheFork. Genoeg keus over See More. Als getogen en geboren Rotterdammer komen we helemaal uit Brabant rijden voor dit restaurant.


Het is eten is echt vers en super lekker. Vooral de nasie en tjauw min moksi. Akko is een chinees afhaalrestaurant op de eerste middellandstraat. Ik zou hier niet voor de Fa chon. Openingstijden AKO in Rotterdam , overzicht met openingstijden en koopavonden van alle AKO vestigingen in Rotterdam.


Met een dinerbon Rotterdam ontdekken? Diner Cadeau brengt u naar de leukste restaurants van Rotterdam !

Bestel nu een dinerbon Rotterdam met gratis luxe giftbox. In the freely accessible central hall of Rotterdam The Hague Airport, you find various amenities, from the information desk and an espresso bar to a restaurant with a panoramic terrace.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts