dinsdag 27 juni 2017

Zwembad den hommel foto's

In een onderzoek van de ANWB wordt geen spaan heel gelaten van het badmeesterstoezicht in. Het zwembad is begin jaren van de 20e eeuw aan de westzijde van Utrecht aangelegd. Toezicht in zwembad Den Hommel. Den Hommel als familiezwembad: Ze nemen hun verantwoordelijkheid.


Geschreven door redactie.

Volg zwemles, doe mee aan een van de vele activiteiten of kom baantjes trekken. Er is altijd iets te beleven in Den Hommel. Bekijk dan hieronder op de kaart waar deze accommodatie precies ligt. Je krijgt daarbij ook alle accommodaties te zien die binnen . UTRECHT- ZWEMBAD - DEN - HOMMEL. Omschrijving: Op foto nr 3: een overzicht van het openluchtba gezien vanaf de zijde van de springtoren.


Er zijn vijf zwembaden waaronder een wedstrijdba een doelgroepba een recreatieba een buitenbad en een speelbad voor kinderen.

Oudere kinderen kunnen van de 70-meter lange glijbaan, zwemmen in de wildwaterkreek of het buitenbadje. Afbeeldingsresultaat voor zwembad den hommel. Digitale Sportgids - Zoekresultaten.


NaaZwembad den Hommel. Contactpersoon: de heer R. Accommodatie: Zwembad den Hommel. Gezicht op de halte Biltstraat van de H. Op de achtergrond de achterzijdes van de huizen aan de F. Hometown Heroes, Black White, I. Levensverzekeringsmaatschappij De Utrecht, het oude gebouw aan de Catharijnesingel.


Het gebouw is gesloopt voor de bouw van Hoog Catharijne. Ben jij jaar of ouder, beheers je alle slagen, heb je ( wedstrijd)zwemervaring en wil je je conditie op niveau houden? Kom dan Masterszwemmen bij Zwemlust den Hommel. Tijdens de trainingen draait het om het op peil houden van je conditie én om de gezelligheid. Welkom bij Zwemlust-den Hommel.


Bij onze vereniging kun je op elk niveau en tot in lengte van jaren in het water actief zijn.

Als thuisbasis gebruiken wij het Utrechtse Zwembad Den Hommel. Conform een eerder raadsbesluit worden onder andere de entree en de . Geluidsopnamen van gesprekken met mevrouw Lagerwey, N. Lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving en restaurants in de buurt. Het systeem is een primeur in Nederland. Iedere zaterdag ochtend verzamelen wij in de kantine van zwembad Den Hommel. Rond uur gaan wij naar de kleedkamers welke gemakkelijk te herkennen zijn voor onze deelnemers omdat onze logo naast de kleedkamerdeuren staan.


Kinderbadjes, stroomversnellingen en een recreatiebad. Nouja, niets bijzonders. De club ligt in een groene omgeving naast zwembad Den Hommel.


De kinderen kunnen hier op diverse sportvelden tennissen,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts