vrijdag 23 juni 2017

Schweitzerpark 2 zetten

De Wanmolen Zetten biedt u een ontspannen uitje voor jong en oud. Precies in het midden van de driehoek Arnhem, Nijmegen, Utrecht. Met de auto: Afslag Zetten A15.


Met het openbaar vervoer Treinstation: Zetten -Andelst. Plate service euro 150. Hamburger met bbq saus, friet en salade.

Schnitzel met friet en salade. Stokje kipsate met frietjes. Grill - arrangement incl. Specialties: Welkom bij Bowling-, Sport-, Party- en Vergadercentrum de Wanmolen. Wij hebben de beschikking over bowlingbanen met computerscore.


Tevens mogelijkheid tot discobowlen. Specialiteiten: Welkom bij Bowling-, Sport-, Party- en Vergadercentrum de Wanmolen. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig?

Neem contact op voor meer informatie. OP EEN GUNSTIGE LOCATIE, IN HET CENTRUM VAN ZETTEN , GELEGEN MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSGEBOUW. DIT OBJECT WORDT MOMENTEEL GEBRUIKT ALS BIBLIOTHEEK MAAR HEEFT OOK DE MOGELIJKHEID VOOR: SPORTZAAL, FITNESSRUIMTE, SAUNA, ONDERSTEUNENDE HORECA, . Overige informatie: banen. Andere classificaties (voor sommige landen).


Gemeente: Overbetuwe Provincie: Gelderland. Schweitzerpark in Zetten. Map DataImage may be subject to copyright. Zoekplaats is gemaakt door Bookman Websites Leiden . In het gastvrije Overbetuwe biedt de Wanmolen Zetten alles voor een gezellig uitje.


Gezellig en actief bezig zijn. Lekker bowlen is natuurlijk nog. Aanwezighei facebookpage. Uitnodiging bewonersavond. De gemeente houdt op dinsdagavond novem- ber een inloopavond in de Wanmolen in Zetten.


Deze informatieavond is in principe be- doeld voor inwoners van Zetten , maar ook andere belangstellenden en geïnteresseerden zijn . In the hospitable Overbetuwe, the Wanmolen Zetten offers everything for a fun getaway.

Klik hier om een open sollicitatie te sturen. Contactpersoon van de Wanmolen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts