vrijdag 9 juni 2017

The grass company piusstraat tilburg

Gemoedelijk, vermakelijk, humoristisch en sympathiek. Een prachtig, karakteristiek pand met twee verdiepingen gevuld met alle ingrediënten om even rustig aan te doen. Pistolet hete kip, huisgemaakte pistolet met kaas, chilisaus en hete kip voor maar €5.


Pear sunrise, Looza Peer, sinaasappelsap en een . Reden genoeg voor ons om in gesprek te gaan met de bedrijfsleiders van de bekendste . Later bleek dat het personeel in de fabriek, joints draaide voor coffeeshop The Grass Company.

DJ Rowsu zorgt voor de chille vibes en The . Wednesday 11:AM - 11:PM. Zoek niet verder, biobetty. Thursday 11:AM - 11:PM. Friday 11:AM - 11:PM. Saturday 11:AM - 12:PM. Sunday 11:AM - 12:PM. Website: Bekijk de website.


TILBURG - De politie is dinsdagmorgen begonnen met een grote politieactie tegen coffeeshopketen The Grass Company.

Den Bosch kent uit de jaren aan de Maastrichtseweg de zaak Twins, een . School Sint Odulphuslyceum. Coffeeshop, licenced to sell cannabis to over 18s. Ingang met elektronisch hekwerk . Tilburg , in de Piusstraat.


Kijk snel op de website! Sindsdien verkoopt The. Vanaf € 2gratis verzending binnen Nederland. Inschrijven kan bij het filiaal in de Piusstraat voor €5. Na jarenlange rechtszaken krijgt de gemeente Amsterdam de coffeeshops eindelijk zover.


Wij zoeken echte teamspelers die het horecaspelletje begrijpen, maar ook zonder stress een drukke dienst kunnen draaien achter de afhaalbalie. Het vermoeden bestaat dat coffeeshopketen The Grass Company banden heeft met een criminele organisatie. De Fruity Melon is de mocktail van de maand bij The Grass Company Piusstraat. Dit is een fruitige mocktail met meloensap halve sinaasappel en een aardbeientopping. Ook lekker in de winter!


Images from The Grass Company on instagram.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts