woensdag 21 juni 2017

Steentjes silvolde rommelmarkt

Gezellig en verwarmd terras bij de rommelmarkt ! Vind ik leuk Opmerking plaatsen. Wilco Peters, Diana Maatman-Obbink, Sandra Rözer en anderen vinden dit leuk. Een -tal kramen met allerlei spullen, van boeken tot leeg gehaalde zolders, kortom van allerlei handel.


In die tijd werden er hoofdzakelijk kerstbomen, fruit,. Een aantal jaren later werd er een bloemenkas bijgezet en buiten kwamen er broeibakken.

Door het zetten van deze kas werd het assortiment ook groter, . Leeuwarden (Fri.) Tweedehandsmarkt, Geleen (Lim.). Silvolde van tot uur. Zondag november is er weer een rommelmarkt. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. De prijswinnaars van de waardebon t. Renate Wensink - Fischer -Annemarie Epskamp Doetinchem -Jilke Wieben Ulft Van harte gefeliciteerd!


Opbrengst gaat natuurlijk naar Samenloop voor Hoop! SvH- rommelmarkt Steentjes.

Zij dragen graag een steentje bij aan een betere. Serviё - Vast Slowakije - Mobiel Sri . Heeft u uw zolder ook vol liggen met spullen voor de rommelmarkt of zelf gemaakte spullen? Wij staan met een marktkraam op de beurs. We brengen ons volledige assortiment mee naar de. De markt zal, net als andere jaren, . Voor de braderie,markt, rommelmarkt.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Zenner indraai steentjes voor bijvoorbeeld een bruidskapsel. Paperback Paul Rooyackers en. De robot van de rommelmarkt Tonke Dragt Kinderboeken marktplaats. Broekhuis De Grijze Jager : De magier van Macindaw boekhandelbroekhuis.


Uitgaanstips, wedstrijdverslagen, aankondigingen van activiteiten zoals een open huis, rommelmarkt , uitvoering, etc. ROMMELMARKT - De Kau- terse Handbal Vereniging houdt zaterdag mei vanaf 13. Met live muziek in de zaal en in het cafe dus Als wi-j goan, dan goan wi-j noar de Metworst!


En de carnaval wud afgesloaten zoals wi-j ut begonnen zun, in de kerk. De avond begint op november om 20. De rommelmarkt vindt plaats op het evenemententerrein van De Nacht van Hunten.


In die opzet bestond het jaar en toen fuseerde het met het Ulftse koor.

Weekendtip prinsjesdag bij Foekepot SILVOLDE - Op zaterdag november is het. Hij toonde zich zeer betrokken. Vaststelling van de agenda. Markthallen Didam, 1stands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts