maandag 19 juni 2017

Allibert mistral 50 liter

Tijdens gebruik blijft de deksel van de bak open staan in een hoek . De Mistral swing combineert een aantrekkelijke uitstraling met een hoge mate van functionaliteit. Allibert Afvalbak Mistral plat soft grey. Swing refereert aan het swing systeem van het. Alle productspecificaties .

Waarlijk uniek is het geïntegreerde Bag Lock systeem, een mechanisme dat de vuilniszak stevig op zijn plaats houdt en voorkomt dat de in het zicht hangt. Beschikbare maten zijn 1 en 50L. Dankzij het strakke ontwerp zijn het mooie producten die u zeker niet . Door het handige klepdeksel kun je gemakkelijk het afval in de prullenbak gooien waarna het deksel automatisch weer sluit.


De afmeting van deze prullenbak is (hxbxd): 69x40xcm. CleanDeal, altijd de beste deal en gratis deskundig advies! Dankzij de grote opening kan afval zonder te morsen geleegd worden, door de sluiting opent en.

De vuilnisbak heeft een afneembare deksel met swing-systeem. Switch en blijf op de hoogte van aanbiedingen en acties van deze aanbieder via de actiemelder! Totaal aantal volgers: personen. Verloopt over: dagen 7:17: 05. Flat verwijst naar het platte deksel.


Uniek is het baglock-systeem, waardoor de zak niet zichtbaar is langs de. Swing refereert aan het swing systeem van het deksel. U kunt de deksel ook vastklikken.


De afvalemmer heeft een stevig, plat deksel met handig klapsysteem. Afmeting (cm): 3 9x37x64. Kleur: Grijs Inhoud in liters: 50.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont mistral folder aanbiedingen op trefwoord. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Nieuw Mistral metal liter , afmeting hxbxd 63x40x32cm Deksel klikt op ton kleur: metaal look Bag lock: zorgt:ervoor dat de zak niet.

Klik en zie welke winkel de beste prijs voor afvalbakken aanbied. Neuf: Nieuw Grijs liter Nieuwprijs € (Corbeilles à papier) - A vendre pour € 1 à Liedekerke. Online allibert mistral afvalbak liter - antraciet kopen of bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts